Surprinzator: motivele pentru care femeile fac sex. Bărbaţii o fac doar pentru că vor


De nevoie, din pasiune, de plictiseală, de dor, din răzbunare – iată doar câteva dintre motivele pentru care ele fac dragoste. Ei se limitează la unul: pentru că asta vor.


In articol:

S-a demonstrat ştiinţific că bărbaţii văd doar culorile principale, în timp ce femeile sunt capabile să vadă mii de nuanţe cu nume fistichii.

La fel, bărbaţii îşi observă „adversarele“ pe „bucăţi“, analizându-le cu grijă, în timp ce femeile observă sexul opus ca un întreg, aşa cum a arătat un studiu recent al cercetătorilor americani.

Diferenţele merg însă mai departe.

O alta, extrem de importantă şi influentă în viaţa fiecăruia dintre sexe, se referă la motivul pentru care se ajunge în aşternuturi. Astfel, potrivit publicaţiei „The Huffington Post“, femeile au colecţionat câteva motive importante pentru care fac sex.

Noi le-am „testat“ cu ajutorul specialiştilor, dar şi al voluntarelor, care s-au arătat dispuse să comenteze inventarul de motive pentru care fac sex.

1. Sexul din motive... educaţionale.

Întâlnit mai ales la începutul vieţii sexuale, când nu eşti foarte sigur de ceea ce îţi place, cum îţi place şi din partea cui îţi place. Este momentul experimentelor, de multe ori fără ca partenerul să ştie că este cobai. „La început, sexul e prost. Foarte prost. Mai ales dacă ai 16 ani. Aşa că am tot exersat, gândindu-mă că aşa îmi voi da seama mai repede ce vreau, cum vreau, visând că voi ajunge o maestră în ale sexului. Prietenul meu de atunci a fost fericit, dar eu m-am plictisit după vreo două-trei luni şi am aşteptat să mai cresc“, spune Maria (24 de ani), studentă la ASE, din Bucureşti.

Citeste si: 8 poziții prin care îi vei oferi cel mai tare sex oral din viața lui! Încearcă-le și va trăi senzații pe care nu le va uita niciodată

2. „E mai comod cu el“.

Cam toate femeile au fost, la un moment dat, cu un „el“ care părea disponibil şi era drăguţ, fără să provoace însă fluturi în stomac. Poate fi vecinul de care te ciocneşti zi de zi şi cu care doar schimbi priviri cu subînţeles, prietenul unui prieten care stă la două blocuri distanţă şi cu care te-ai sărutat la balul bobocilor din liceu. De aici până la un telefon în miez de noapte, când n-ai somn, e doar un pas. Dar sexul are toate şansele să fie unul prost, aşa că ajungem la următorul capitol...

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri