„Sunt o lesbiană măritată cu un bărbat“. Confesiunile unei femei pentru care căsnicia este un supliciu


După mai bine 25 de ani de căsnicie, Amanda C. încă pretinde că este fericită alături de soţul ei, deşi mărturiseşte că i-au plăcut dintotdeauna femeile. „Ca să simt plăcere, închid ochii şi mă imaginez făcând sex cu o femeie“, se confesează ea.

„Căsnicia mea a fost un supliciu, pentru că îmi lipseşte dorinţa sexuală. Am fost dintotdeauna atrasă de femei, dar nu am avut niciodată curajul să accept asta“, îşi începe confesiunea Amanda C., care este căsătorită de peste 25 de ani şi are o fiică de 15 ani. Ea a ştiut încă din adolescenţă că are o altă identitate sexuală, dar nu a avut curajul să o accepte.

Citeste si: Ele sunt cele mai frumoase femei ale zodiacului! Te fac să te îndrăgosteşti pe loc de ele

Toate experienţele ei sexuale au fost încă din adolescenţă cu bărbaţi, dar nu au fost niciodată satisfăcătoare. „Am crezut că lipsa pasiunii era motivul. La 16 ani, am avut o altfrel de relaţie cu o colegă. Îmi făcea pe plac, eram mereu împreună, şi era multă afecţiune între noi, dar nu ne-am atins niciodată.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Mama lui Iancu Sterp, detalii incendiare despre relaţia cu tatăl copiilor ei! "Pe Nicolae l-am iubit mult, dar am şi suferit"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri