„Știm amândouă că nu va fi simplu”. Ce note a obținut Eliza Iliescu la Bacalaureat 2022


Eliza Iliescu, fiica celebrei Adriana Iliescu, a absolvit anul acesta liceul și a susținut examenul de Bacalaureat. Ce note a obținut!


In articol:

Vești uriașe pentru Eliza Iliescu. Fiica Adrianei Iliescu a susținut zilele acestea examenul de maturitate și a aflat și ce notă a obținut.

Au fost câteva zile cu emoții pentru Eliza și pentru Adriana Iliescu. După ce a terminat liceul ca șefă de promoție, Eliza Iliescu nu a dezamăgit și a obținut o notă extrem de bună la Bacalaureat 2022.

Adriana Iliescu a dezvăluit ce planuri de viitor are fiica sa, care s-a pregătit foarte mult pentru examentul de maturitate, iar media pe care a obținut-o demonstrează faptul că a luat în serios Bacalaureatul.

Citeste si: Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza. Condițiile nu sunt excelente: "Nu ne plângem"

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română.

De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat Adriana Iliescu pentru impact.ro.

Adriana Iliescu

Adriana Iliescu si fiica sa, Eliza, au planuri mari dupa Bacalaureat 2022

[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Citeste si: Pensia pe care o încasează Adriana Iliescu. Ce bani ia cea mai bătrână mamă din România

De asemenea, Adriana Iliescu a dezvăluit că este extrem de mândră de fiica sa, care este din ce în ce mai aproape să îi calce pe urme și să urmeze o carieră în învățământ, așa cum a dezvăluit și adolescenta în urmă cu câteva săptămâni.

Citeste si: Fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a absolvit liceul. Eliza este șefă de promoție: „Nu-mi place să mă laud!”

„Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți. Cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față! Știm amândouă că nu va fi simplu, dar vom merge pe calea asta! O voi ajuta să-și plătească a doua facultate din pensia mea de la Uniunea Scriitorilor. Am făcut calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet!”, a adăugat aceeași Adriana Iliescu despre fiica sa, Eliza dorind să fie ceva mai rezervată în declarații, deși a reușit să încheie liceul ca șefă de promoție.

Eliza Iliescu

Eliza Iliescu a terminat liceul ca șefă de promoție

[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Eliza Iliescu ar putea urma cursurile Facultății de Litere

Eliza Iliescu ar putea urma cursurile Facultății de Litere, în paralel și cursurile Facultății de Filosofie, așa cum a făcut și mama ei.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Eliza Iliescu a terminat Liceul. Ce planuri de viitor are fiica Adrianei Iliescu

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Adriana Iliescu, dezamăgită de fiica sa! Ce îi face Eliza în fiecare zi: „Au tot timpul conflicte...”

Cum arăta Adriana Iliescu în tinereţe. Imagini cu cea mai bătrână mamă din România

Sicriul Adrianei Iliescu a ajuns deja! Eliza Iliescu e pregatita pentru inmormantarea mamei sale

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri