Stii ce este sexul casual? Uite care sunt regulile pentru o aventura de o noapte reusita


Atunci cand nu ai o relatie stabila, sexul casual este alternativa pentru mentinerea unei vieti sexuale active. Daca implica si responsabilitate, aventurile de o noapte pot fi extrem de distractive. Iata ce reguli trebuie sa respecti pentru a avea parte de asa ceva.

Protectia. Daca esti deschisa fata de astfel de relatii, trebuie  sa fii mereu pregatita. Trebuie sa te protejezi de bolile cu transmitere sexuala sau sarcinile nedorite. Fa-ti o programare la ginecolog pentru a discuta optiunile pe care le ai.

Intelege ca nu este ceva serios. Cuvantul cheie in acest tip de relatii este “casual”. Totul se rezuma la sex si la distractie. Daca crezi ca intervin sentimentele, este bine sa fii onesta. Nu poti sa continui sa faci sex intamplator cu o persoana pentru care incepi sa ai sentimente.

Fii clara in ceea ce priveste asteptarile. Trebuie sa stii de la inceput ce asteptari aveti amandoi de la acesta relatie, mai ales daca vrei ca experienta sa se repete din cand in cand.

Nu deveniti intimi. Discutiile trebuie sa se rezume la pasiuni comune, gusturi in materie de muzica si lucruri generale. Daca aveti conversatii light eliminati riscul de a deveni prea intimi.

Nu conversati prin mesaje. Incearca sa eviti legaturile emotionale prin mentinerea unei relatii prin mesaje sau emailuri. Acestea ar trebui sa contina doar ora si locul intalnirii.

Sursa www.self.com


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri