Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este din ce în ce mai gravă. Actorul a fost transferat la ATI


Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai mari actori ai țării noastre, dar din păcate, în ultima perioadă, nu a mai putut să își bucure fanii cu interpretările sale, din cauza problemelor de sănătate.


In articol:

Alexandru Arșinel se confruntă cu multe probleme, după ce a fost dus într-un azil pentru a primi îngrijiri, acum a ajuns internat în spital și transferat la ATI.

În momentul actual, starea lui se înrăutățește pe zi ce trece. Pe data de 15 septembrie a fost internat în spital, iar la scurt timp după a fost transferat la Secția de Terapie Intensivă.

Citeste si: Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Starea de sănătate a lui  Alexandru Arșinel se înrăutățește de la o zi la alta

După ce a fost transferat la Secția de Terapie Intensivă, medicii au luat hotărârea de a-l intuba și de a-l ventila. Actorul suferă de o pneumonie foarte gravă și aproape că nu mai poate respira.

Pe lângă aceste aspecte, are și probleme cardiace destul de grave, iar respirația dificilă poate afecta și mai mult în aceste momente.

Citeste si: „Să vedem ce va fi”. Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel după ce a fost internat de urgență

Actorul a fost transferat la ATI

Actorul a fost transferat la ATI

[Sursa foto: Facebook]

Actorul  va mai sta la aparate câteva zile

După ce starea lui de sănătate s-a agravat, medicii au decis să îl pună pe marele actor la aparate, pentru a fi siguri că este oxigenat suficient. Astfel, aparatura de menținere a vieții lui Alexandru Arșinel va fi menținută câteva zile, urmând să fie îndepărtată în momentul în care pneumonia va răspunde tratamentului.

Marele actor va mai sta internat o bună perioadă, la decizia cadrelor medicale, după ce i s-a făcut un set de analize amănunțite, care au rezultat că nu mai poate fi tratat ambulatoriu, conform Fanatik.

Pe lângă pneumonia destul de gravă de care actorul suferă în momentul actual, ea devenind din ce în ce mai complicată din cauza celorlalte probleme de sănătate, mai există și alte afecțiuni, iar din acest motiv Alexandru Arșinel trebuie să fie supravegheat tot timpul.

Dacă medicii vor reuși să îi trateze pneumonia, o soluție foarte bună ar fi ca actorul să fie internat într-un centru de îngrijiri specializat, pentru a-i fi ținute sub control problemele cardiace, sunt de părere cadrele medicale.

Actorul a fost transferat la ATI

Actorul a fost transferat la ATI

[Sursa foto: Actorul a fost transferat la ATI]

Citeste si: Alexandru Arșinel este cazat la un azil de lux. Ce facilități are actorul

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran a fost luat cu duba și dus la secția de poliție. Declarațiile lui Alex Dobrescu

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Câți bani primea pe lună Alexandru Arșinel! Actorul avea și certificat de revoluționar

În ce stare este Alexandru Arșinel. Cu cine a vorbit artistul, înainte să fie internat la azil

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Câți bani trebuie să scoți din portofel dacă vrei să mănânci la shaormeria lui Tzancă Uraganu? Manelistul a dat sute de shaorma gratis clienților, la fel ca Dorian Popa
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri