"Soţul meu vrea sex în 3, mie mi-e teamă că o să-mi placă prea mult". Poveste adevărată


Suntem căsătoriţi de curând, nu avem încă un an vechime, şi soţul meu mi-a propus să ne condimentăm un pic viaţa sexuală invitând la noi diverşi prieteni cu care să facem sex în 3. Iniţial am fost vexată de propunerea asta, mi s-a părut că e un semn că nu mă iubeşte de fapt şi că s-a şi plictisit de mine.

Suntem împreună de trei ani şi ştiţi cum se zice, că dragostea durează trei ani după care, dacă nu mai rămâne nimic în loc, cuplul se cam duce naibii. Însă anul trecut când am decis să ne căsătorim am zis că, dimpotrivă, asta e o dovadă că la noi cei trei ani vor fi de fapt încununarea dragostei şi că vom legăna fericiţi nepoţii la gura sobei, la adânci bătrâneţi.

Am fost, deci, un pic supărată pe el când a îndrăznit să aducă în discuţie acest subiect, apoi el a zis că a fost o glumă, că era vorba de un posibil cadou pentru ziua lui – că ştiţi cum sunt bărbaţii, totdeauna zic că nu le trebuie nimic, că au de toate, deci e dificil să-i surprinzi cu un cadou care să le placă – adică să aducem o anume prietenă şi s-o invităm să ni se alăture în pat...

în fine, a rămas aşa în coadă de peşte.

Eu m-am tot gândit de atunci la asta, am întors chestiunea pe toate părţile, mi-am imaginat că el şi-ar dori să facă sex cu prietena aia a noastră, m-am gândit ce ar crede ea despre noi sau ce am simţi noi după ce am face asta. Oricum o dădeam nu prea-mi ieşea bine la final.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

15 semne ca nu ştie să facă sex

Divorț BOMBĂ în România! Prezentatoarea i-a dat papucii celui de-al treilea soț

M-a înşelat cu cea mai bună prietenă... Ce e de făcut?

Ce păţeşti dacă te masturbezi în Postul Crăciunului. Acest obicei este considerat un rău mai mare decât sexul

Ce simte un bărbat în timpul orgasmului? Este complet diferit de ce se întâmplă în corpul unei femei care ajunge la climax


DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Tunsoare "BROS" femei | TOP 5 idei de tunsori "BROS" în 2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri