"Soţul meu m-a învăţat să mă masturbez". Povestea femeii care a aflat că nu e niciodată prea târziu să descoperi plăcerea


Am citit mai multe articole care vorbesc despre importantă masturbării pentru o viaţă sexuală sănătoasă. Înţeleg că majoritate descoperă plăcerea autosatisfactiei încă de la o vârstă fragedă, iar unii o practică adesea chiar şi în viaţă de cuplu, însă pentru mine lucrurile s-au produs diferit.

Nu ştiu dacă este din cauza felului în care am fost crescută, din cauza religiei sau pur şi simplu o teamă de nou, însă eu am descoperit plăcerea masturbării foarte târziu. Soţul meu este cel care a reuşit să mă facă să mai simt mai bine cu corpul meu, să-l explorez şi să experimenteze minunatele senzaţii pe care i le-am negat trupului meu prea mult timp.

Era o noapte fierbinte de iulie când eu şi iubitul meu (ce avea mai târziu să-mi devină soţ) ne-am decis să ne răcorim făcând un dus împreună.

Ne-am sărutat puţin, dar nu aveam nicio intenţie serioasă de a transformă duşul în ceva mai mult. Pur şi simplu vroiam să ne răcorim. Curând, însă, lucrurile au luat o întorsătură interesantă, iar eu am fost cea care a pornit totul, fără că măcar să-mi dau seama.

Căldură din ultimele zile devenise de-a dreptul insurpotabila şi am decis că este mult prea fierbinte afară că să-mi păstrez părul pubian, care iubitului meu părea să-i placă.

Aşa că am luat aparatul de ras şi l-am dat jos pe tot. Am observat instantaneu o schimbare la iubitul meu, care mi-a spus că i-a plăcut foarte mult să mă vadă cum mă epilez acolo jos.

După dus m-a luat de mâna şi m-a dus în dormitor. Am început să ne sărutăm şi curând eram unul peste altul, plini de dorinţa şi aticipare. Excitată, am coborât între picioarele soţului meu şi i-am luat penisul între buzele mele.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Visa la o schimbare de sex, se prostitua în bordeluri şi a primit cadou un sclav cu un penis uriaş. Povestea singurului împărat transsexual

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

„Leşin de fiecare dată când am orgasm“. Povestea femeii care suferă de o boală înspăimântătoare

5 trucuri sexuale pentru a alunga monotonia din căsnicia ta

Când frumuseţea nu e de ajuns: "Am intrat pe contul lui că să văd ce se întâmplă - Pe mine mă vrea doar pentru sex"


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: 25 Idei de provocări nebune pentru petreceri și ieșirile cu gașca

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri