Singura dată când Alexandru Papadopol şi Adrian Titieni s-au aşezat la aceeaşi masă! Cei doi au jucat împreună într-o piesă de teatru! FOTO


Într-o piesă de teatru, Alexandru Papadopol şi Adrian Titieni s-au aşezat la aceeaşi masă.

E clar că Alexandru Papadopol şi Adrian Titieni s-au aşezat la aceeaşi masă. Cei doi actori au devenit protagoniştii unei poveşti încâlcite. Papadopol a fost surprins sărutându-se cu Adriana, soţia lui Adrian Titieni, la doar o lună după divorţul de Ioana Ginghină.

Alexandru Papadopol şi Adrian Titieni s-au aşezat la aceeaşi masă. Sunt parteneri în piesa "O spovedanie"

Citeste si: Roxana Kiriţă a dezvăluit de ce nu a luat BAC-ul din prima încercare! Fiica lui Giani s-a revanşat la examenul din această vară: „Spre oftica voastră, l-am luat!”

Citeste si: Motivul real al divorțului Irinei Rimes

Titieni şi Papadopol s-au intersectat de mai multe ori în cariera artistică. Presa a relatat că Titieni, profesor la UNATC, îl pregăteşte pe Papadopol pentru doctorat, astfel că şi acesta va deveni profesor. Cei doi s-au întâlnit şi pe scenă, în piesa „O spovedanie”, după un text de Dan Chişu şi Emanuel Pârvu, în care joacă Adrian Titieni, George Ivaşcu, Alexandru Papadopol şi Emanuel Pârvu.

Alexandru Papadopol şi Adrian Titieni s-au aşezat la aceeaşi masă. Piesa a debutat în 2016

Nu mai e un secret că Alexandru Papadopol şi Adrian Titieni s-au aşezat la aceeaşi masă. Piesa s-a jucat de la finalul lui 2016, la cafeneau Godot, locaţie desfiinţată în prezent. O fotografie realizată în timpul unei reprezentaţii îi înfăţişează pe Titieni şi Papadopol la o masă, unul lângă celălalt, discutând cu personajele interpretate de ceilalţi doi actori, George Ivaşcu şi Emanuel Pârvu.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Victor Ponta împlinește vârsta de 47 de ani. Cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani GALERIE FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri