Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! „Apelez la fertilizare in vitro...”


Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! Fosta prezentatoare TV a discutat cu fanii săi despre viața sa personală și, mai precis, despre posibilitatea de a deveni mămică din nou.


In articol:

Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! După ce a petrecut o vacanță minunată, alături de familie, Simona Gherghe a revenit în forță pe rețelele de socializare, acolo unde a fost de acord să discute cu internauții despre viața sa personală și curiozitățile care îi macină pe fani, în legătură cu ea.

Citeste si: Simona Gherghe probleme grave de sănătate! Critici dure la adresa influencerilor

simona-gherghe-gravidă

După ce a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, în secțiunea „stories” de pe Instagram, Simona Gherghe a discutat deschis cu persoanele care o apreciază despre motivul renunțării la televiziune. Astfel, fosta prezentatoare TV a mărturisit că are doi copii, pe Ana Georgia și pe Vlăduț, cărora a decis să le dedice tot timpul său, mai ales cât încă sunt mici și au mare nevoie de îndrumare.

Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! Răspunsul său a uimit pe toată lumea!

Faimoasa prezentatoare are de gând să revină în televiziune, locul care a consacrat-o, dar nu prea curând. Mai mult decât atât, la întoarcerea de la mare, internauții s-au gândit că vedeta ar putea deveni mămică pentru a treia oară, așa că au întrebat-o dacă se gândește la încă un copil în familia lor. Răspunsul său a uimit pe toată lumea, mărturisind că simte că familia lor este completă deja.

„Nu! Suntem în formulă completă!” a răspuns Simona Gherghe

simona-gherghe-gravidă.

Citeste si: Simona Gherghe nu a mai suportat și l-a făcut praf pe ministrul Culturii! Vezi de la ce a pornit scandalul!

S-a luptat cu infertilitatea- nimeni nu a știut cât s-a chinuit pentru a rămâne însărcinată...

Totodată, fosta prezentatoare TV a recunoscut că infertilitatea a reprezentat o problemă majoră pentru ea. La prima sarcină, Simona Gherghe a urmat diverse tratamente, care au dat roade cu greu, iar vedeta se obișnuise deja cu ideea că va fi nevoie să apeleze la fertilizarea in vitro!

simona-gherghe-gravidă

„Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro. Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro...Am rămas însărcinată după mai bine de un an și jumătate de tratament. Și s-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro…” a conchis Simona Gherghe, referitor la posibilitatea de a fi gravidă pentru a treia oară.

Citeste si: Simona Gherghe, îngenuncheată de durere! Vedeta TV, în doliu. A murit când se aștepta mai puțin: „Drum lin...”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri