Sexul tantric - ce este calea tantrica?


Cu siguranta ai avut pana acum fantezii sexuale in care ai incercat sa iti imaginezi cum este sa fii conectat complet cu partenerul.


In articol:

Gandeste-te la cum ar fi sa te simti atat de apropiat de acesta incat sa fie ca si cand energiile voastre s-ar combina si ca sunteti o jumatate din acelasi intreg. Genul acesta de uniune nu este doar un produs al imaginatiei tale. Expresiile sexuale pot sa te puna in legatura completa cu iubitul tau in asa fel incat nivelul de inimitate din cadrul cuplului sa creasca.

Ce este tantra

Tantra este un mijloc spiritual pentru exprimare despre care se zice ca intensifica si prelungeste legaturile existente intre indragostiti. Tantra are originea in filosofiile taoiste si budiste. Adeptii invata foarte multe din yoga pentru a putea descoperi legatura dintre suflet si trup. Acestia spun ca ei sunt una cu energia existenta in trupurile lor si folosesc tehnici pentru respiratie si meditatie.

Atunci cand cei doi parteneri fac dragoste in pozitii tantrice respira sincronizat si isi privesc partenerul in ochi. Tot ei afirma si faptul ca in timpul genului acesta de acts sexual pot sa se simta cum energiile lor sexuale se combina cu energiile partenerului de cuplu si in timp ce ajung la orgasm energia combinata ajunge pana la cer si cei doi reusesc sa se uneasca cu magia universului. Se spune ca uniunea este cea care creaza o experienta divina profunda pentru cei doi parteneri.

Ce este calea tantrica?

Sexul tantric este opus sexului traditional. Cele mai multe persoane care incearca sexul tantric utilizeaza afrodisiace pentru a crea mediul ideal de comuniune si de conectare la energiile mistice universale. Cea mai mare parte din tantra se refera la atingerile reciproce iubitoare ale celor doi parteneri pentru ca taoistii considera ca energia din trup va vi reincarcata in momentul in care esti atinsa pentru mult timp. ritualul sexului tantric implica si pozitii care ajuta la o interactiune sexuala prelungita si care asigura cea mai bogata experienta sexuala pentru tot trupul.

Poti sa te astepti la placere timp de ore intregi in timpul ritualului sexual si vei descoperi cea mai intima legatura cu partenerul tau multe zile dupa ce ati incercat. Pentru a va usura munca si pentru ca senzatiile sa se simta perfect ar trebui sa folositi lubrifianti mai ales in cazul pozitiilor complicate.

De unde stii ca tantra este pentru tine?

Tantra nu este pentru orice persoana. Este important sa raspunzi afirmativ la o lista de intrebari pentru a determina daca tantra este sau nu pentru tine. Vei sti ca esti pregatita sa faci un pas inainte atunci cand:

-          Nu razi si nu chicotesti cand te gandesti la filosofiile orientale;

-          Iti place sa realizezi scenografia intalnirilor sexuale si senzuale prelungite, foarte lente;

-          Poti sa te relaxezi complet si poti savura toate senzatiile resimtie atunci cand atingi trupul celeilalte persoane si atunci cand esti atinsa de partener;

-          Nu iti pierzi repede rabdarea;

-          Nu iti faci griji daca vei avea sau nu orgasm;

-          Esti deschisa sa descoperi mai multe in zona spirituala.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri