Sexul pe mapamond. De la fetisuri si nudism la fantezii perverse


Multi sunt de parere ca Franta este centrul erotismului in lume. Probabil ca la baza acestei afirmatii stau cochetaria femeii franceze, galanteria berbantului francez, dar si viata mondena, poate mai intensa decat in alte parti, atat de mondena incat, din vorba in vorba, ajungi rapid la sex.

Obiceiurile erotice si sexuale difera insa mult de la un popor la altul si am gresi daca ne-am opri numai la cei preocupati de sex prin saloane si i-am neglija pe cei din colibele primitivilor. Toti merita aceeasi atentie - noteaza Kabanik.

Thailanda

Vestea focoaselor thaiandeze a facut demult ocolul Pamantului, iar tara a ajuns sa fie cautata pentru "turism sexual". Trebuie insa sa facem o deosebire: una este situatia fetelor plecate in lumea larga ca sa se prostitueze si alta e cea a familiilor asezate, care respecta traditiile. Traditia este si acolo riguroasa, ca la altii, daca fata n-a nimerit "in retea".

Germania

Fetisimul ocupa un rol de seama in traditiile sexuale ale germanilor. Unii statisticeni pretind ca 41% dintre germani tin acasa colectii de chilotei sau sutiene ale doamnelor care le-au lasat aceasta amintire. Marimea colectiei poate constitui un fel de CV al amorezului.

Olanda

Nu este un secret faptul ca Olanda este patria multor vicii, inclusiv cea a relatiei neoficializate intre barbati si femei. Unii pretind ca la Amsterdam se gasesc cele mai multe "felinare rosii" din lume. Este si normal, pentru cati marinari se perinda pe acolo.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri