Sexul oral şi cancerul în gât! Ce ar trebui să ştie cei care fac asta


Chiar dacă sexologii consideră această formă erotică de exprimare a fi sănătoasă în cadrul unei relaţii intime stabile, există încă multe lucruri mai puţîn cunoscute despre sexul oral în rândul populaţiei.

Sexul oral a devenit o practică sexuală frecvenţa în rândul adolescenţilor şi adulţilor, mult mai puţîn blamată decât în trecut. Care sunt pericolele asociate cu acest tip de sex şi cum pot fi ele evitate sunt două aspecte pe care oricine trebuie să le cunoască despre sexul oral.

Informaţii utile despre sexul oral

Stimularea erotică orală a încetat să fie un subiect tabu în mentalitatea oamenilor moderni, însă acest lucru nu înseamnă că sexul oral este lipsit total de riscuri. Oamenii de ştiinţă au studiat îndelung implicaţiile acestui tip de act sexual, mai ales în raport cu ameninţarea pe care o poate ridică stării de sănătate.

Următoarele informaţii utile despre sexul oral ajută la o mai bună protecţie împotriva riscurilor la care se expun cei care îl practică.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Clipe de groază pentru Mariana de la Exatlon! Atleta șochează: a fost bătută sălbatic de antrenor! "M-a înjurat, m-a lovit cu pumnii şi picioarele şi mi-a băgat o sticlă între coaste!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri