Sexul dur, boală sau plăcere? Află de la specialist de ce multe femei îl preferă


Sexul înseamnă plăcere, iar modalitatea de a ajunge la acea plăcere ține de fiecare individ în parte.

,,Totul ține de ce își doresc. De cele mai multe ori, sexul dur poate reprezenta o experiență negativă, pentru că nu se are în vedere și bioritmul sexual sau factorul de excitație a celuilalt. Cel care se grăbește poate strică totul, pentru că nu are nici răbdarea necesară, dar nici dorința de a stimula pe celălalt, dincolo de ceea ce simte că are el nevoie. De aceea. în cazul în care nu vorbim despre doi parteneri la fel de deschiși, sexul dur poate reprezenta o provocare doar pentru unul dintre parteneri’’, adaugă psihoterapeutul.

 
O bună comunicare între cei doi, în legătură cu felul în care privește fiecare dintre ei satisfacția sexuală, îi va ajută să se bucure de o viață sexuală împlinită. ,,În cazul în care dorințele lor în materie de sex sunt diferite, există modalități prin care cei doi pot ajunge la un numitor comun, fără că acest lucru să însemne compromisuri. Varianta optimă pentru cei doi este negocierea și niciodată compromisul’’, explică pentru CSID psihoterapeutul Oana Nicolau.

Citeste si: 3 greseli de evitat in partidele de sex

În general, persoanele care se declara satisfăcute de genul acesta de practici sunt deschise, libertine și independente. ,,acestea au suferit traume în trecut și acum încearcă, inconștient sau conștient, să producă durere la rândul lor. în primul rând, pentru că astfel își găsesc plăcerea. în cazul anumitor traume, durerea resimțită se poate identifica cu cea resimțită sau provocată în timpul actului sexual.

Citeste si: 12 lucruri de care barbatilor nu le pasă în pat, iar tu credeai ca DA

 
De asemenea, adictiile, cum ar fi alcoolul, anumite medicamente, drogurile sau filmele explicite pentru adulți cu imagini sado-masochiste, pot naște în individ astfel de dorințe. Pentru a încerca sexul dur, partenerii trebuie să fie pe aceeași lungime de undă, altfel unul dintre ei se poate simți rănit, fizic sau psihic’’, afirmă Constantin Cornea pentru CSID.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Harra, previziuni negre pentru anul 2019. La ce sa ne asteptam pana la sfarsitul acestui an

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Andreea Bănică, enervată de un bărbat care i-a scris că o copiază pe Delia. Uite ce a spus solista despre colega ei

Îl poți face pe partenerul tău să te adore. Bărbații iubesc aceste lucruri

Tu spui mereu adevarul? Când zic specialiștii că ar trebui să minți în relații

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri