Sexul dur, boală sau plăcere? Află de la specialist de ce multe femei îl preferă


Sexul înseamnă plăcere, iar modalitatea de a ajunge la acea plăcere ține de fiecare individ în parte.


In articol:

Totul este permis la acest capitol, în funcție de ce-și dorește fiecare dintre cei doi, asta dacă dorința unuia dintre ei nu dezechilibrează trăirile celuilalt.  

Sexul dur se referă la folosirea unor poziții, mișcări, mușcături, sau jucării sexuale care pot provoca o durere mai mică sau mai mare și pot duce la creșterea și intensificarea plăcerii în cadrul actului sexual

Citeste si: O femeie i-a spus bunicii sale că soțul ei a înșelat-o. Răspunsul bunicii a fost epic

Poate fi bun pentru un cuplu?

,,Sexul dur poate reprezenta o formă prin care partenerii experimentează ceva nou, încercând să fugă de rutină sau reprezintă pur și simplu o fantezie, a unuia sau a ambilor parteneri, ce ajunge să fie pusă în practică. Dacă partenerii sunt de acord, dacă simt amândoi plăcere,  putem spune că sexul dur le-a condimentat viață .Dacă unul dintre parteneri  simte că este prea mult pentru el, se poate ajunge la certuri, înșelat sau despărțire’’, ne lămurește psihoterapeutul Constantin Cornea.

Citeste si: Sexul oral în lumea antică: de ce felaţia a fost considerată un dar de nerefuzat, dar şi o pedeapsă umilitoare

Sexul dur poate reprezenta limita între ceea ce își doresc și ceea ce pot pune, cu adevărat, în practică doi parteneri. astfel, poate reprezenta o prăpastie pentru un cuplu sau îl poate suda.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Carmen Harra previziune despre sfârșitul pandemiei de coronavirus: „Poate înspre...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri