Sexul de impacare este cel mai bun din toata relatia ta! Uite de ce


Ai observat si tu ca o partida fierbinte intre asternuturi dupa o cearta cu jumatatea ta este mai buna decat oricare alta? Am aflat explicatia:

1. Sexul dureaza mereu mai mult decat cearta. In general, cuplurile se cearta pentru a se impaca pentru ca pasiunea este mai inflacarata dupa putin scandal.

2. Vrei atentie, nu impacare. Nu iti pasa de ce te certi, nu tipi de furie, ci de frustrare sexuala. Nu vrei sa auzi scuze, ci sa fi dusa in brate in pat.

3. Iti ceri scuze prima ca sa poti sta deasupra. Spui 'imi pare rau', dar nu este un semn de slabiciune, ci constientizezi ca vrei sex.

4. Nu iti pasa ce auzi, ci doar cand se opreste din vorbit. Pornesti o cearta pentru ca sexul sa fie incitant asa ca nu dai atentie reprosurilor care ti se aduc, doar stai cuminte si astepti ca partenerul sa taca. Apoi duci actiunea direct in pat.

5. Este o singura modalitate prin care vrei sa iti zica 'imi pare rau'. Nu vrei flori sau bomboane, ci iti doresti un mega gest in pat care sa te urce pe culmile placerii.

Sursa: elitedaily.com


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri