Sexul cu un barbat mult mai tanar: uite de ce se implica femeile mature in relatii cu tinerei


Daca barbatii tineri sunt atrasi de femei mature datorita experientei si alurei de mentor, femeile trecute prin viata prefera sa-si imparta patul cu barbati considerabil mai mici de varsta din motive total diferite.

Criteriul varstei este, pentru unele persoane, destul de important, fie ca vorbim despre femei indragostite de barbati care pot fi numiti cu usurintă „pusti”, fie ca vorbim despre barbati aflati in floarea tineretii care au o pasiune pentru femei „coapte”.

Armasari de cursa lunga Principalul avantaj pentru o femeie trecuta de 30 de ani in ceea ce priveste relatiile este experienta dobandita, mai ales pe plan sexual, dar exista cazuri in care un barbat tanar poate surprinde foarte placut. Femeile mature vor aprecia intotdeuna entuziasmul si energia unui tinerel, dar si apetitul lui sexual infloritor. Pauzele dintre partidele de sex sunt de obicei mult mai scurte decat intreruperile de care barbatii de varsta a doua au nevoie ca sa-si traga sufletul, asa ca performanta mai multor reprize de sex fierbinte in sir este mult mai probabila in cazul reprezentantilor de sex masculin mai tineri. De asemenea, rezistenta si vigoarea de care acestia dau dovada in timpul actului sexual pot duce la un adevarat maraton, un motiv in plus pentru care unele femei prefera sexul cu barbatii mai tineri.

O viata sexuala condimentata De cele mai multe ori, spiritul de aventura se diminueaza odata cu avansarea in varsta, asa ca o relatie sexuala cu un barbat matur poate fi destul de conventionala si monotona. Pe de alta parte, cei aflati in floarea varstei vor fi gata oricand sa schimbe pozitia misionarului cu o partida de sex aventuroasa si indrazneata pe mobila din bucatarie sau cu sexul pe furis intr-o cabina de proba.

Citeste continuarea pe: www.adevarul.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri