Sexul cu un bărbat mai în vârstă: cinci motive pentru care sunt cei mai buni la pat


Sexul cu un bărbat mai în vârstă: cinci motive pentru care sunt cei mai buni la pat

Bărbaţilor trecuţi de prima tinereţe li s-a dus vestea că ar fi adevăraţi armăsari în dormitor. Deşi sexul cu un bărbat tânăr are părţile sale pozitive, experienţa şi atenţia pentru detalii specifică bărbaţilor maturi sunt, cu siguranţă, apreciate de femei.

Site-ul destinat femeilor Your Tango.com a publicat motivele expuse de un terapeut sexual pentru care bărbaţii mai în vârstă sunt parteneri excelenţi de sex:

1. Bărbaţii maturi acordă mai mult timp partenerei Preludiul nu începe neapărat la cinci minute după ce v-aţi scos hainele. Uneori începe cu câteva ore în avans, alteori este aproape continuu. Deşi partidele „pe fugă” sunt distractive şi chiar recomandate din când în când persoanelor cu spirit de aventură, bărbaţii mai în vârstă sunt dispuşi să acorde mult mai mult timp şi atenţie plăcerii partenerei. În plus, studiile au demonstrat că în urma unui preludiu mai lung femeile au orgasme mult mai intense.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Iubitul meu mi-a spus că ar vrea să mă vadă făcând sex cu alt bărbat

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

"Iubitul meu e mai în vârstă că tată" - povestea unei tinere căreia un accident i-a schimbat viaţă pentru totdeauna

De ce să NU FACI sex în Postul Crăciunului! Ce ţi se va întâmpla dacă întreţii relaţii intime. Cuvintele Părintelui Arsenie Boca te vor cutremura

„Am făcut amor cu un singur bărbat, iar recent am cunoscut un nou tip. Urmează să petrecem un weekend fierbinte împreună, dar mă tem de ce se va întâmpla în pat, pentru că am...


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri