Secrete despre sexul cu doi barbati, cea mai frecventa fantezie a femeilor


Secrete despre sexul cu doi barbati, cea mai frecventa fantezie a femeilor

Sexul cu un necunoscut sau sexul cu doi bărbaţi se numără printre cele mai întâlnite fantezii ale femeilor, chiar dacă puţine sunt reprezentantele sexului frumos care ar recunoaşte acest lucru. Sexologii atrag atenţia că deşi sexul în trei este o fantezie des întâlnită atât în cazul femeilor, cât şi al bărbaţilor, o astfel de experienţă este mai complexă decât pare la prima vedere.

Sexul cu doi bărbaţi: o experienţă sexuală complexă

Conform unui studiu publicat anul trecut în Jurnalul de Medicină Sexuală din SUA, aproape 37% din femei şi-ar dori să aibă parte de o partidă de sex în compania a doi bărbaţi. Cu toate că autorii studiului au avertizat că nu întotdeauna femeile şi-ar dori să şi pună în practică o fantezie sexuală, aceştia au evidenţiat că 20% din persoanele care au o astfel de fantezie reuşesc să şi aibă parte de aşa ceva.

Pe de altă parte, sexologii au explicat pentru publicaţia Woman’s Health că sexul cu doi bărbaţi implică amănunte la care nu te gândeşti până nu te confrunţi cu aşa ceva.

Sexul cu doi bărbaţi: „candidaţii“ ideali

În primul rând, nu este atât de simplu pentru o femeie să ajungă în situaţia de a experimenta sexul cu doi bărbaţi, fără să regrete acest lucru.

Cel mai indicat este ca acest lucru să se întâmple când unul dintre cei doi bărbaţi este partenerul de viaţă stabil. Astfel, şansele de a face sex în trei cresc în cazul cuplurilor care vor să încerce lucruri noi din punct de vedere sexual. Emily Morse, dr.prof. în sexualitate umană şi comportament sexual, atrage atenţia că o astfel de iniţiativă presupune tact, dar mai ales alegerea momentului potrivit pentru a avea o asemenea discuţie cu partenerul de viaţă, atunci când există deschidere în această direcţie din ambele părţi.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Cum fac sex eschimosii. Orgiile sunt un lucru cat se poate de obisnuit

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Cezar Ouatu, declaratii in exclusivitate: "Multa lume m-a inteles gresit si m-a judecat total aiurea"

Zodiile care sunt afectate de Luna Plina in aceasta noapte! Schimbarile majore pe care le fac in viata lor

Orice femeie trebuie sa stie! 10 trucuri pentru un par lung si frumos ca in reclame


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este și ce profesie are ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri