Scandal de proporții între Alexandra de la „Puterea Dragostei” și Cristian Comănici! „Mă ameninți”


Un nou scandal a izbucnit în casa „Puterea Dragostei”, iar protagoniștii de data aceasta sunt Alexandra și Cristian Comănici, doi vechi „dușmani”.


In articol:

Alexandra de la „Puterea Dragostei” este una dintre cele mai frumoase și vulcanice concurente din show-ul fenomen de la Kanal D, motiv pentru care tânăra are zeci de mii de fani pe rețelele de socializare care s-au transformat în susținători.

Citeste si: Cristian Comănici și-a spus adevărata părere despre Livian, fostul iubit al surorii sale! „Este un băiat...”

Nici Cristian Comănici nu se lasă mai prejos, pentru că și tânărul este foarte apreciat în mediul online, iar susținătorii săi îl votează necontenit, pentru a-l propulsa pe primele poziții în clasamentul favoriților de la „Puterea Dragostei”.

Cu toate acesteam, relația dintre Alexandra de la „Puterea Dragostei” și Cristian Comănici este... cel puțin complicată! Cei doi au fost prieteni, iar Cristian și-a arătat susținerea pentru Alexandra, în camera roșie, atunci când tânăra avea nevoie de consolare, în timpul relației sale cu Nicos.

Scandal de zile mari la „Puterea Dragostei”, între Alexandra și Cristian Comănici!

Deși în timpul emisiunii Alexandra a lăsat să se înțeleagă, la un moment dat, că l-ar plăcea pe Cristian Comănici, rivalitățile dintre cei doi au ieșit încă o dată la suprafață, iar concurenții de la „Puterea Dragostei” au avut o ceartă de zile mari, iar Alexandra și Cristian și-au aruncat cuvinte grele!

Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei, descalificată? Concurenta a sărit să o bată pe Aya

"De unde și până unde mă ameninți tu pe mine? De când mă ameninți tu pe mine?", l-a întrebat, acidă, Alexandra de la „Puterea Dragostei”, pe Cristian Comănici.

„De acum”, a răspuns nervos Cristian Comănici.

De altfel, tânăra nu se află la prima altercație.

Intrarea Ayei în casa iubirii a încins considerabil spiritele, iar Alexandra și superba brunetă au ajuns să își adreseze cuvinte grele și până la o bătaie în toată regula, a mai fost un singur pas.

Aya: “Nu avem cum să credem minciunile tale, Alexandra! Știi unde ai venit? Aici vorbesc despre ce vreau eu și când vreau eu! Dacă vreau, îți spun în față, dacă nu, te vorbesc pe la spate!”

Alexandra plină de nervi, îi răspunde: “Taci și ascultă când vorbesc cu tine! Se numește dialog, nu auzi?”

Aya:  “Normal că nu auzi, dacă tu ești vocea a două!”

“Mama, astea două chiar se bat acolo în spate!”, a comentat un concurrent din spate

“M-a jignit și m-a făcut și proastă! Ce trebuia să fac, să îi dau cu lumânarea asta în cap?! Eu am făcut-o doar vocea a două! Am spus că nu mai jignesc și nu mai înjur!”, a continuat Aya.

 “Nu vă mai băgați! Dacă vreau o bat și gata!”, a declarant Alexandra, țipând.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Pe ce dată pică Sfântul Andrei 2021

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

70 MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2021. Trimite cele mai frumoase texte celor care îşi serbează ziua onomastică

70 Felicitări şi Urări de Sfântul ANDREI 2021. Cele mai frumoase texte pentru toţi cei ce serbează numele de Andrei şi Andreea

Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea! Ce a pățit micuța: „Mă topesc când văd că suferă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri