Scandal conjugal! Imagini în exclusivitate de la ședința foto „Moldovenii”


Actorii din Moldovenii și-au luat rolurile în serios la ședința foto care i-a adunat pe toți protagoniștii serialului.

 Andreea Lodbă, cea care o interpretează în serial pe Aurica, o femeie supusă, cu frică lui Dumnezeu, și Petronel Gabriel Gongeanu, cel care îi da viață paduradului Mitică, soțul Auricăi, s-au distrat copios la ședința foto a cărei protagoniști au fost. Înarmată cu o tigaie, Aurica l-a redus la tăcere pe Mitică, răzbunând toate scenele în care veselul ei bărbat o trimite la „cratiță”.

Avem imagini în exclusivitate cu ccei doi protagoniști, în plin scandal conjugal.

„Aurica ridică tigaia din mai multe motive, ea este o femeie credincioasă, iar Mitică, fix opusul ei. Ea este o femeie harnică, iar Mitică niciodată nu muncește pentru casă. Un alt motiv de supărare este dat de faptul că Aurica urăște să mă vadă beat. Eu pun pe primul loc vinul, și nu pe ea. Aurica este o femeie completă, caracterizează perfect conceptul de soție, astfel că ea are tot dreptul să ridice tigaia asupra mea pentru că niciodată nu o ascult și, totuși, ea mă iubește”, spune Petronel Gongeanu.

Pe Andreea Lodbă și Petronel Gabriel Gongeanu îi puteți urmări în serialul „Moldovenii”, difuzat în fiecare sâmbătă, la ora 22:00, la Kanal D. Aceștia dau viață unor personaje memorabile, pline de umor molipsitor.

 

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Tatuajul sprâncenelor te poate distruge! Sprâncenele îți schimbă complet fizionomia și trăsăturile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri