Scandal conjugal! Imagini în exclusivitate de la ședința foto „Moldovenii”


Actorii din Moldovenii și-au luat rolurile în serios la ședința foto care i-a adunat pe toți protagoniștii serialului.

 Andreea Lodbă, cea care o interpretează în serial pe Aurica, o femeie supusă, cu frică lui Dumnezeu, și Petronel Gabriel Gongeanu, cel care îi da viață paduradului Mitică, soțul Auricăi, s-au distrat copios la ședința foto a cărei protagoniști au fost. Înarmată cu o tigaie, Aurica l-a redus la tăcere pe Mitică, răzbunând toate scenele în care veselul ei bărbat o trimite la „cratiță”.

Avem imagini în exclusivitate cu ccei doi protagoniști, în plin scandal conjugal.

„Aurica ridică tigaia din mai multe motive, ea este o femeie credincioasă, iar Mitică, fix opusul ei. Ea este o femeie harnică, iar Mitică niciodată nu muncește pentru casă. Un alt motiv de supărare este dat de faptul că Aurica urăște să mă vadă beat. Eu pun pe primul loc vinul, și nu pe ea. Aurica este o femeie completă, caracterizează perfect conceptul de soție, astfel că ea are tot dreptul să ridice tigaia asupra mea pentru că niciodată nu o ascult și, totuși, ea mă iubește”, spune Petronel Gongeanu.

Pe Andreea Lodbă și Petronel Gabriel Gongeanu îi puteți urmări în serialul „Moldovenii”, difuzat în fiecare sâmbătă, la ora 22:00, la Kanal D. Aceștia dau viață unor personaje memorabile, pline de umor molipsitor.

 

 

 


Citește și:

După despărțirea de Livian, soarele a strălucit și pe strada ei! Bianca Comănici a făcut cel mai frumos anunț

Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş, la un pas de bătaie! "Ești o caisă putredă! Nu mai rade ca și cum tu ești o floare între spini!"

Chrissy Teigen a suferit complicații severe ale sarcinii! „Sângerarea nu se oprește”

Deși a părăsit-o pentru Florentina, Livian de la Puterea Dragostei o atacă dur pe Bianca Comănici: „Atâtea amintiri pe care tu…”

Suferință nemărginită pentru Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: „Am nevoie de voi…”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

A fost operat de urgență! Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri