Să spunem adevărul: ce-şi doresc bărbaţii în timp ce fac sex


Este greu să intri în mintea lor şi cu atât mai puţin să le citeşti gândurile. Însă, la fel ca noi, şi bărbaţii au anumite aşteptări de la actul sexual. Află ce-ţi doresc bărbaţii în timp ce fac sex!

Vrea să încerci lucruri noi

Ai citit într-o rtevistă sau prietenele ţi-au povestit de noua poziţia sexuală încercată. Nu  o lăsa la stadiul de dorinţă,ci pune-o în aplicare. Propune-i noua poziţie sexuală şi vezi dacă funcţionează şi în cazul vostru. În plus va fi destul de excitant doar dorinţa de a încerca ceva nou şi va mai sparge rutina zilnică.

Vrea să fie surprins

Nu mai planifica actele sexuale ca să aibă loc doar noaptea. Cum ar fi să-l trezeşti cu un sărut pasional,care să se încheie cu o partidă revigorantă de sex? Sau să întrerupi curăţenia pentru o partidă rapidă de sex pe canapea? Exact aceste mici momente vor face diferenţa în relaţia voastră şi o va întări,deoarece îşi va da seama că va avea alături o persoană alături de care nu se va plictisi.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri