Să spunem adevărul: ce-şi doresc bărbaţii în timp ce fac sex


Este greu să intri în mintea lor şi cu atât mai puţin să le citeşti gândurile. Însă, la fel ca noi, şi bărbaţii au anumite aşteptări de la actul sexual. Află ce-ţi doresc bărbaţii în timp ce fac sex!

Vrea să vorbeşti murdar

De multe ori bărbaţii evită să-şi roage partenerele să vorbească astfel de teamă de a nu fi interpretaţi greşit,iar partenerele lor să nu se simtă jignite. Însă nimic nu este mai excitant pentru ei decât să audă cum foloseşti cuvinte pe care nu le-ai apune de obicei. Nu este nevoie să exagerezi în ceea ce priveşte jargonul utilizat,dar câteva cuvinte pot face minuni pentru o partidă de sex ca în filme.

Vrea să preiei controlul 

Faptul că-l laşi pe el să facă toată treaba nu este tocmai pe placul orgoliului său,deoarece va avea impresia că te plictiseşti în pat,iar el nu este un amant desăvârşit. Nu înseamnă faptul că trebuie să-l legi de pat,ci doar să-l mângâi din când în când sau să schimbi poziţia sexuală folosită şi să preiei tu controlul. Dacă spui şi câteva cuvinte murdare,partida de sex va fi exact cum ţi-o imaginai.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri