„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile


Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate și este internat la spital. Oana și Viorel Lis trec prin cea mai dificilă perioadă din viața lor. Fostul primar al Capitalei are nevoie de intervenție chirurgicală.


In articol:

În urmă cu câteva ore, soția lui Viorel a făcut un apel pe Facebook, prin care cere ajutor oamenilor, deoarece situația lor financiară și emoțională este dramatică.

„E cea mai mare frică a lui” Ce a declarat Oana Lis

Nu doar problemele de sănătate sunt prezente în familia Lis. Se pare că cei doi sunt copleșiți și de lipsa banilor, deoarece tratamentele de care Viorel are nevoie, sunt foarte costisitoare. Recent, Oana a mărturisit că și-a amanetat verigheta. Femeia este foarte îngrijorată de starea de sănătate a bărbatului pe care îl iubește, de mai bine de 20 de ani. Ajunsă la disperare, soția lui Viorel a scris pe Facebok un mesaj, prin care le cere ajutorul urmăritorilor săi, din cauza faptului că nu mai face față, din punct de vedere financiar.

viorel lis la spital

Viorel Lis la spital

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Nu este corect” Cu ce se confruntă cei cu pensii mai mici de 1500 de lei

„A ș a cum v ă ziceam, azi v ă cer ajutorul ptr Vio. I-am promis c ă voi fi al ă turi de el pana in ultima clip ă ș i ca nu-l las la azil, asta e cea mai mare fric ă a

lui. Este o persoan ă lucid ă, con ș tient de el ș i vrea s ă stea acas ă în patul lui, pân ă în ultima clip ă. Problema e c ă de ceva timp a devenit o persoan ă cu dizabilitati cu un handicap locomotor ș i nu am ș tiut cât de greu e sa ai grija total ă de o persoan ă cu asemenea probleme, nu am ș tiut provoc ă rile unei persoane cu dizabilitati, care nu mai poate merge nici la doctor pentru c ă nu exist ă ramp ă la bloc ș i fiind o persoan ă masiv ă, nici în 3 oameni nu-l putem c ă ra în bra ț e, nu am ș tiut cât de scump ă e o recuperarea f ă cut ă acas ă, c ă trebuiesc tot felul de creme ptr escare, câte bare de sus ț inere trebuie instalate prin cas ă, offf, nu ai cum s ă prevezi la ce boli si încerc ă ri te supune viata. Eu voi lupta în continuare, oricum ptr c ă el este familia mea. Ș tiu c ă Dumnezeu lucreaz ă prin oameni. Dac ă puteti si dori ț i s ă dona ț i ptr el, ptr recuperare ș i o eventual ă opera ț ie, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. V ă mul ț umim anticipat”, a scris Oana Lis, pe Facebook.

viorel lis probleme de sanatate

Viorel Lis are probleme de sănătate

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Lis, apel disperat după ce Viorel Lis a fost internat: „Mai am bani doar de mâncare”

Oana Lis cere ajutorul pe rețelele de socializare

ce probleme are oana lis

Cu ce probleme se confruntă Oana Lis

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Ați vrut Spania, luați Spania!” Cât costă să trăiești în această țară

De trei săptămâni, starea de sănătate a fostului primar al Bucureștiului, s-a agravat foarte rău. Oana Lis îi este alături partenerului său de viață și nu concepe să îl ducă la azil. Cu toate că sunt persoane publice, Oana a decis că este nevoie să apeleze la ajutorul oamenilor. Femeia i-a rugat pe urmăritorii ei să o ajute cu orice sumă de bani, oricât ar fi de mica. Mai mult, Oana a scris un comentariu, prin care a mărturisit că de 5 ani, soțul ei este bolnav. Partenera lui Viorel a explicat că a recurs la această situație, din disperarea de a își ajuta soțul.

„Oricum, el de 5 ani e bolnav și n- am cerut nim ă nui nimic, ne-am descurcat cum am putut, dar acum chiar nu am bani de consulturi si interventie si din disperare, am facut-o. Sa nu regret dup ă, c ă de ru ș ine ș i jen ă, n am încercat s ă fac totul posibil.”, a declarat Oana Lis.

Oana a povestit că pensia de primar a lui Viorel, valorează 3500 de lei, bani pe care i-a cheltuit în doar 2-3 zile, pentru tratamentele lui Viorel.


Abonează-te pe

Citește și:

Lucrezi de acasă? Vezi care sunt elementele cheie de care trebuie să ţii cont

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Ce se întâmplă dacă pui sare în sticla de ulei

Nicoleta și Sorin, momente tandre în Camera Roșie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri