Ritualuri de împerechere ciudate: „scrima cu penisul”, masturbări mutuale şi miros de fecale


Obiceiurile de împerechere ale unor animale sunt extraordinare. Unele dintre aceste ritualuri de împerechere ciudate şi uimitoare implică explozia organelor şi schimbări ale genului, în timp ce altele duc la moarte.

Iată o listă cu 15 animale cu ritualuri de împerechere total neobişnuite. Şi la această categorie, Mama Natură surprinde pe toată lumea.

1. Ritualuri de împerechere – Albinele

Regina este conducătorul suprem! Există cel puţin 10.000 de albine într-un singur stup. Aceasta, în timp ce o singură regină este responsabilă cu repopularea coloniei.

În timpul sezonului de împerechere, regina zboară. Ea este urmată de trântori, al căror unic scop este să se împerecheze cu ea.

În timpul zborului, trântorii îşi scot în mod miraculos organele de reproducere. Împung aerul cu ele aerul până când acestea se rup. Ruperea are ca efect un sunet care poate fi auzit chiar şi de oameni.

După o ejaculare masivă, trântorii mor. Regina continuă acest ritual cu 12 până la 15 alţi trântori. În acest timp, ea înmagazinează aproximativ 6 milioane de spermatozoizi.

Aceasta este o cantitate suficientă pentru a depune ouă de-a lungul întregului ei ciclu de viaţă.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Botezatu, declarații șoc despre ținuta Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019! Ce a spus designerul despre taiorul și broșa fostului premier!” Nu știu dacă are pe cineva care o îmbracă, nici nu mă interesează” 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri