Reguli esențiale pentru o viață sexuală mai intensă


Un studiu arată că aproximativ 60% dintre bărbați și femei își doresc că viața lor sexuală să fie mai picantă și mai amuzantă. Iată câteva reguli.


In articol:

S-a instaurat rutina la tine în dormitor Stai liniștită! Nu ti se întâmplă doar ție.

Un studiu arată că aproximativ 60% dintre bărbați și femei își doresc că viața lor sexuală să fie mai picantă și mai amuzantă. Iată câteva reguli.

1.Încetează să te prefaci

Mai mult ca sigur nu ai spune despre o întâlnire că a fost reușită când, de fapt, această a fost una dintre cele mai plictisitoare din viața ta, corect? Atunci de ce ai minți în dormitor? Dacă vrei să fii și mai entuziasmată despre viață ta sexuală, să te prefaci că îți place ceva când, de fapt, nu te impresionează deloc, nu este cea mai bună idee.

Dacă te prefaci că ai un orgasm înseamnă că el nu o să înțeleagă că acea poziție sau acel lucru nu te excită și va continua să facă la fel. Fă-l să înțeleagă că nu e cea mai strălucită idee, prin limbajul corpului sau chiar spune-i direct. Cu cât este mai excitant pentru tine, cu atât mai mult va fi și pentru el.

2. Îți ignori instinctele

Există acel stereotip care spune că doar bărbații vor să încerce lucruri noi atunci când vine vorba despre sex. Greșit! Femeile, după cum spun și studiile, sunt cele care se gândesc mult mai mult la lucruri care să le scoată din monotonie viața sexuală. Așa că nu îți mai ignora ideile și plăcerile și, chiar dacă ți se pare un pic prea mult, încearcă! Fă-ți o listă cu ceea ce vrei să experimentezi și, în fiecare zi, pune-le în aplicare.

Alte poziții? Sex înainte să pleci la serviciu? Just do it!

3. Dă frâu liber imaginației

Cum să faci ca o simplă idee să devină realitate? Aplic-o în contextul unei fantezii care îl implică și pe iubitul tău. Îi poți spune că ai avut un vis super „hot” în care făceați sex în duș sau că unele secvențe din cartea „50 Shades of Grey” chiar nu ți le poți scoate din minte. Îi vei stârni, fără îndoială, apetitul.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodia lui - Ce cadou sexy i-ar plăcea să primească? Cine din HOROSCOP preferă filmele erotice și cine visează la jucării sexuale

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Care sunt poziţiile care te vor face să ţipi de placere. Aşa ajungi pe culmile extazului

TOP 19 expresii excitante pe care să le spui când faci sex

CITEȘTE: De ce mănâncă pisicile iarbă


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: De ce se tem pisicile de CASTRAVEȚI

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri