”Regretă mult și este marcat de această întâmplare.” Mesajul publicat de logodnica lui Culiță Sterp, după ce cântărețul a fost plasat sub control judiciar


Logodnica lui Culiță Sterp a postat un nou mesaj, după ce cântărețul a aflat hotărârea judecătorilor în urma accidentului rutier cauzat în Cluj-Napoca.


In articol:

Logodnica lui Culiță Sterp a postat un nou mesaj despre incidentul cauzat de Culiță Sterp, după ce instanța de judecată a hotărât ca artistul să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Culiță a primit mai multe capete de acuzare, printre care și conducerea sub influența alcoolului, părăsirea locului faptei și vătămare din culpă, caz instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Până în acest moment, cântărețul nu a dorit să ofere nicio declarație în mod public despre accidentul rutier în care a fost implicat, însă persoanele apropiate exprimă prin ce trece în aceste momente artistul. După ce Iancu Sterp a simțit să îi ia apărarea fratelui său mai mare pe rețelele de socializare, printr-un scurt filmuleț, acum a venit rândul logodnicei lui Culiță să transmită un mesaj tuturor celor interesați de soarta și starea îndrăgitului artistului.

Mesajul publicat de logodnica lui Culiță Sterp

Citește și: Accidentul rutier a lui Culiță Sterp, surprins pe o cameră de bord! Cum s-au desfășurat evenimentele

Mesajul publicat de logodnica lui Culiță Sterp, după ce cântărețul a fost plasat sub control judiciar

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp, căutat de ghinion cu puțin timp înainte de accidentul rutier în care a fost implicat

Mama copilului lui Culiță Sterp a mărturisit că artistul este într-o stare de șoc în aceste clipe, și că încearcă să reflecte la tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Acesta are nevoie de o perioadă pentru a se recupera, motiv pentru care a luat decizia de a lipsi o perioadă de pe rețelele de socializare. Până atunci, însă, membrii familiei sale sunt alături de el și transmit internauților mesajele de regret în urma celor întâmplate, dar și de mulțumire pentru toți cei care le-au fost alături în aceste momente dificile, dar și celor care i-au judecat.

Iubita lui Culiță Sterp, despre starea artistului

Atât Culiță Sterp, cât și familia lui regretă foarte tare că au fost nevoiți să treacă prin acest eveniment tragic. Pe lângă mesajele de mulțumire pentru cei care le-au fost aproape în aceste momente, logodnica lui Culiță a declarat că se află alături de bărbatul în vârstă de 32 de ani care a fost implicat în accident, șoferul autoturismului Dacia Logan, cât și de familia acestuia, cu care artistul ține legătura în permanență de la producerea incidentului. Partenera de viață a lui Culiță Sterp a susținut că artistul trece printr-o adevărată cumpănă în viața lui și că, în urma incidentului produs, va deveni un om nou față de omul care a fost până în prezent.

„Știu că de obicei încep aceste videoclipuri cu zâmbetul pe buze, dar vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță pentru cele întâmplate și să va asigurăm că suntem perfect conștienți despre gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă în special către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. De asemenea, dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături, toți oamenii care ne-au sunat, care s-au îngrijorat și care ne-au dat mesaje în aceste momente grele, dar și celor care ne-au criticat, pentru că ne-au criticat pe bună dreptate și aș dori să luați această întâmplare ca un exemplu. Culiță regretă mult și vă asigur de faptul că este marcat de această întâmplare și că eu cred că veți vedea un om schimbat în viitor, un om mult mai bun decât ați văzut până acum. Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales respectarea vieții private. Știm că mereu am fost transparenți față de voi și de asta am ieșit să dau mesaj și poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat, așa că noi vrem să-i fim alături și vă mulțumim pe această cale încă o dată, pentru că sunteți alături de noi și pentru miile de mesaje pe care ni le-ați dat de când s-a întâmplat. Vă mulțumim!” a fost mesajul pe care iubita lui Culiță Sterp, l-a publicat în mediul online.

Într-un comentariu Culiță Sterp a scris: "Îți mulțumesc pentru tot! Te iubesc așa mult" 

Citește și: „Nu mai dau înapoi.” Iancu Sterp este pregătit să se însoare cu Denisa Coțolan

Mesajul publicat de logodnica lui Culiță Sterp, după ce cântărețul a fost plasat sub control judiciar

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Trăgeau cu pistoalele în aer.” Culiță Sterp a stat cu frică, înainte să cânte la o nuntă în Albania


Abonează-te pe

Citește și:

“M-am gândit și de o parte și de alta!” Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Culiță Sterp, locul în care s-ar fi ascuns după producerea accidentului rutier din Cluj! Cântărețul a fost căutat de polițiști

“ Dacă ați fi inteligenți, ați învăța ceva din accidentul ăsta!” Iancu Sterp, mesaj tăios pentru oamenii care îl judecă pe Culiță. Fratele mai mic al cântărețului nu s-a mai...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Am acceptat situația.” Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie militară încasează lună de lună. Fostul tenismen riscă sancțiune, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri