Răspunsuri incredibile despre sex oral, fetiş şi orgasm multiplu


Când este vorba despre sex şi preferinţele sexuale ale oamenilor, lucrul cel mai important este să le accepţi. Este adevărat bărbaţilor le plac sânii, iar cuplurilor le plac săruturile. Însă oare de ce au oamenii atât de multe preferinţe când este vorba despre sex? De ce atât de multe persoane au fetişul picioarelor? Trebuie să existe un motiv. Chiar dacă nu pot fi explicate absolut toate preferinţele sexuale, pentru unele dintre ele ştiinţa a găsit unele răspunsuri.

Despre sex: Sânii mari

Te-ai întrebat vreodată de ce bărbaţii preferă femeile cu sânii mari? Potrivit unei teorii recente, această preferinţă are legătură cu faptul că strămoşii noştri practicau sexul faţa în faţă.

Poziţia misionarului a căpătat o reputaţie nedreaptă, ca fiind o opţiune plictisitoare pentru cuplurile prea obosite pentru a încerca ceva nebunesc. Însă datorită predecesorilor care preferau sexul frontal, femeile au sânii mari. Iar sânii mari atrag întotdeauna atenţia. Cu alte cuvinte, evoluţia a realizat cea mai de succes campanie de publicitate din istoria omenirii.

sursa: sfatulparintilor.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Emanuel Neagu, Razboinicul de la „Survivor Romania” ,pe punctul de a-si pierde fratele geaman "Era legat de pat..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri