Răspunsuri incredibile despre sex oral, fetiş şi orgasm multiplu


Când este vorba despre sex şi preferinţele sexuale ale oamenilor, lucrul cel mai important este să le accepţi. Este adevărat bărbaţilor le plac sânii, iar cuplurilor le plac săruturile. Însă oare de ce au oamenii atât de multe preferinţe când este vorba despre sex? De ce atât de multe persoane au fetişul picioarelor? Trebuie să existe un motiv. Chiar dacă nu pot fi explicate absolut toate preferinţele sexuale, pentru unele dintre ele ştiinţa a găsit unele răspunsuri.

Despre sex: Orgasmul multiplu

Mulţi oameni de ştiinţă şi-au pus întrebări în legătură cu orgasmul la femei sau cu orgasmul multiplu. Orgasmul pare a fi un premiu pentru ca o femeie să-şi facă de cap cu mai mulţi parteneri. Şi de ce şi-ar dori o femeie mai mulţi iubiţi? Pentru ca niciunul dintre ei să nu-i omoare copii.

Potrivit atropologilor climaxul femeilor este complet diferit de cel al bărbaţilor. În primul rând femeile ajung mai greu la orgasm. Şi, în al doilea rând, multe femei pot avea orgasm după orgasm după orgasm. Bărbaţii doar visează la o asemenea experienţă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

George Burcea, gest surprinzător după ce Andreea Bălan a confirmat despărțirea

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri