Raspunsuri despre sex oral, fetis si orgasm multiplu


Cand este vorba despre sex si preferintele sexuale ale oamenilor, lucrul cel mai important este sa le accepti. Este adevarat barbatilor le plac sanii, iar cuplurilor le plac saruturile. Insa oare de ce au oamenii atat de multe preferinte cand este vorba despre sex? De ce atat de multe persoane au fetisul picioarelor? Trebuie sa existe un motiv. Chiar daca nu pot fi explicate absolut toate preferintele sexuale, pentru unele dintre ele stiinta a gasit unele raspunsuri. 

 

Despre sex # 1: Fetisul picioarelor

 

Oare de ce oamenii prefera sa aiba un fetis al picioarelor decat al oricarui al membru al corpului. Oamenii de stiinta considera ca atat senzatia transmisa de picioare cat si cea transmisa de catre organele sexuale au ca receptor aceeasi parte a creierului si poate, accidental, acesta le confunda. Insa, oare de ce in atatea milenii de evolutie, senzatia aceasta persista? Raspunsul se pare ca ar fi legat de o boala.

 

Cercetatorii au colectat fapte inregistrate de-a lungul anilor pe care mai apoi le-au comparat si au ajuns la concluzia uluitoare ca fetisul legat de picioare apare, preponderent, in perioade dominate de epidemii (gonoreea in secolul 13 sau sifilisul in secolul 16).

 

Cu alte cuvinte, atunci cand organele genitale trebuie protejate, oamenii incep sa aiba fantezii in care degetele joaca rolurile principale. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Efectul fumatului asupra dinţilor! Specialistul trage un semnal de alarmă! "Renunţaţi"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri