Psihoterapeutul celor care suferă din dragoste: "Voi, domnilor, nici măcar nu ştiţi să faceţi sex, dar credeţi că faceţi dragoste"


Psihoterapeutul celor care suferă din dragoste:

Cătălin Ilie, psihoterapeut specializat în terapia de cuplu, susţine că marile probleme ale cuplurilor este chiar lipsa dragostei adevărate.

Cotroversatul psihoterapeut timişorean Cătălin Ilie continuă să facă valuri prin postările sale „fără perdea” de pe pagina sa de Facebook. De această dată, „Dr.Love” se lansează împotriva cuplurilor în care liseşte dragostea adevărată.

„Îmi pare rău că o să destăinuiesc mică parte din secretul vostru doamnelor, dar poate vă va fi chiar de ajutor! Pentru că nu este iubire în relaţia voastră. Acesta este motivul principal. Scuzele, indiferent de ce natură, nu îşi au rostul, aşa că nici măcar nu o să încerc să le enumăr! Următorul motiv însă este absolut hilar: Pentru că domnilor, nici măcar nu ştiţi să faceţi sex, dar credeţi că faceţi dragoste! Femeile nu doresc să facă sex, ele au nevoie de dragoste, dar cum dragoste pot face doar cu bărbatul pe care îl iubesc (iar acela nu sunteţi voi, binenţeles) se mulţumesc şi cu ceea ce se cheamă sex.

Pentru o perioadă scurtă de timp!

Sexul porneşte din atracţie, însă cu ce puteţi atrage voi, domnilor, o femeie? Curios, dar Dumnezeu nu ne-a făcut perfecţi, aşa că...vă va lipsi ceva! Acel ceva nu va lăsa ca voi să fiţi iubitul femeilor! Vedeţi, dacă aţi vorbi cu femeile, domnilor, aţi ştii şi voi că oricât de imperfect era acela care era iubirea ei, totuşi completa perfecţiunea vieţii ei.

Ştiţi de ce nu veţi putea niciodată înţelege femeile? De aceea. Oricât de perfecţi sunteţi, voi niciodată nu veţi egala imperfecţiunile celuilalt, iar atunci veţi încerca să demonstraţi prin sex!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Totul despre sex... extrem. Unde începe obsesia

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

"Soţul meu vrea sex în 3, mie mi-e teamă că o să-mi placă prea mult". Poveste adevărată

15 semne ca nu ştie să facă sex

SEX de tip FAST FOOD - Dezastrul societăţii moderne. „Cea mai dăunătoare parte a clişeelor sexuale învăţate din filmele porno este că acestea ne fac să credem că asta este...


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri