Preludiul preferat al femeilor: cât trebuie să dureze şi cum se face „auditul“ zonelor erogene


Preludiul preferat al femeilor: cât trebuie să dureze şi cum se face „auditul“ zonelor erogene

Preludiul preferat al femeilor. Chiar dacă o partidă de sex în grabă poate fi interesantă din când în când, femeile au nevoie de un preludiu elaborat ca să ajungă la orgasm.

Sexologul american Susan Quilliam a explicat pentru publicaţia medicală webmd.com. că cea mai sigură cale prin care un cuplu îşi poate îmbunătăţi viaţa sexuală este să înţeleagă importanţa preludiului.

„Chiar dacă se spune că pentru femei preludiul este mai important decât pentru bărbaţi, realitatea este că ambele sexe au nevoie de această perioadă de încălzire. Un studiu al Universităţii McGill din Canada a arătat că atât femeile, cât şi bărbaţii au nevoie de aproximativ aceeaşi perioadă de stimulare sexuală pentru a atinge pragul maxim de excitaţie, adică între 11 şi 12 minute“, a subliniat Quilliam.

În timpul preludiului, hormonii şi neurotransmiţătorii sunt stimulaţi, iar capilarele de la nivelul epidermei trasportă o cantitate mai mare de sânge, deci senzaţiile fizice se intensifică.

În timpul preludiului, corpul are timpul necesar să înţeleagă faptul că trebuie să se pregătească, iar rezultatul acestor pregătiri va fi un orgasm mult mai satisfăcător, a precizat expertul în relaţii de cuplu. În primul rând, femeile sunt mai receptive la preludiu dacă înainte au parte de afecţiune din partea partenerilor.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să pari o profesionistă în pat. 5 trucuri care te vor transformă într-o expertă în sex

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Vibratorul, poveste inspirată din fapte reale

6 poziţii pe care nu le-ai încercat încă

Secretele unui SĂRUT memorabil! Nu te va mai uita niciodată


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri