Prejudecăţi despre sex. Tu câte dintre ele ai?


Importanta vietii sexuale intr-un cuplu nu mai trebuie argumentata de mult timp. Mai pudici sau mai dezinvolti, in cele din urma suntem nevoiti sa acceptam ideea ca sexul este o parte extrem de importanta a vietii noastre.

Prea multe prejudecati despre sex

Importanta vietii sexuale intr-un cuplu nu mai trebuie argumentata de mult timp. Mai pudici sau mai dezinvolti, in cele din urma suntem nevoiti sa acceptam ideea ca sexul este o parte extrem de importanta a vietii noastre. Insa, desi traim intr-o epoca in care informatia pare sa ne guverneze vietile si ne place sa credem ca stim totul chiar si despre cele mai intime detalii ale vietii noastre, suntem prizonieri involuntari ai unor prejudecati pe care le purtam cu noi uneori de-a lungul intregii vieti.

Ceea ce trebuie sa stii pana la 40 ani

Exista, prin urmare, lucruri pe care le facem sau le spunem, fara sa meditam prea mult asupra lor, pentru simplul fapt ca asa credem noi ca stau lucrurile.

Specialistii in probleme care privesc viata de cuplu sunt insa adesea de alta parere decat cea unanim raspandita. Iata o lista cu lucrurile pe care, spun specialistii, ar trebui sa le constientizam si sa le acceptam inainte de 40 de ani:

1. Pe el nu-l intereseaza daca esti sau nu epilata

Pare ciudat, dar inhibitiile cauzate de acest detaliu tin exculsiv de propria persoana.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri