Poziţiile sexuale cu care atingi orgasmul vaginal şi clitoridian în acelaşi timp


Cum e posibil să obţii cu o singură poziţie sexuală două orgasme atât de dorite? Mai ales orgasmul vaginal, la care se ajunge mai greu decât la cel clitoridian. Secretul constă în două stimulări diferite (penetrare şi stimularea clitorisului) în acelaşi timp aşa că tu ajungi fie mai întâi la orgasm clitoridian şi apoi vaginal (sau invers), fie la ambele în acelaşi timp. Dacă se întâmplă aşa, o să confunzi senzaţiile şi de fapt, o să simţi toată zona intimă inundată de senzaţia specifică – tensiune apoi relaxare.

 

Cum iti dai seama ca ai orgasm vaginal? Zona pelvină şi vaginul se contractă tot mai tare, respiri rapid, simţi căldură în zona vaginală şi apoi în tot corpul.

 

Cum îţi dai seama că ai orgasm clitoridian? Este mai scurt (de la câteva secunde la câteva minute), dar mai intens decât orgasmul vaginal. Pentru orgasm clitoridian, clitorisul trebuie excitat şi lubrifiat, iar cele mai potrivite metode sunt sexul oral, jucăriile sexuale şi stimularea manuală plus lubrifianţi.

 

Poziţiile sexuale pentru orgasm vaginal şi clitoridian

 

Poziţia Acrobatei

 

El stă întins pe spate cu faţa în sus, tu te aşezi deasupra cu spatele la el ca şi cum ai iniţia poziţia Femeia deasupra, apoi te întinzi pe el cu faţa în sus, astfel că staţi cu feţele aproape lipite. Din poziţia asta penetrarea nu e profundă şi asta e destul de bine pentru că penetrarea este exact atât cât să-ţi stimuleze punctul G, la intrarea în vagin. Poziţia este perfectă pentru stimularea clitorisului. Pentru un plus de tensiune “în zonă”, ia-i palma şi apas-o pe muntele venus (zona pubiană).

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Maria a murit în urma unei operații la nas. Era primită cadou de familie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri