Poziţii sexuale pentru femeile de peste 40 de ani care garantează orgasmul simultan


Vârsta şi sexul merg de multe ori mâna în mâna şi odată cu trecerea anilor este indicat să se petreacă schimbări şi în comportamentul sexual pentru a avea o viaţă împlinită. Astfel, pentru femeile care au peste 40 de ani, există o serie de poziţii sexuale care sunt atât comode şi care aproape garantează satisfacţia, dacă sunt executate cum trebuie.

Pe scaun

Una dintre cele mai indicate pozitii sexuale pentru femeile de peste 40 de ani este scaunul. Aceasta pozitie presupune ca barbatul sa stea pe un scaun cu spatar iar femeia calare peste el. Astfel, amandoi isi pot sprijini corpurile in picioare, femeia fiind cea care detine controlul miscarilor. Totodata, aceasta pozitie permite barbatului sa stimuleze oral sanii femeii si totodata sa ii apuce fundul, dirijand-o in timpul contactului sexual.

pozitii sex

Citeste si: Doctor Ovidiu N Peneş, specialistul Kfetele.ro în medicină, a tras un semnal de alarmă: "Dacă eşti vedetă de televiziune nu mai da sfaturi medicale. Vaccinarea este importantă"

Pozitia “dans in poala”

Dupa cum ii spune si numele, aceasta pozitie presupune ca barbatul sa fie asezat iar femeia sa il “primeasca” aidoma unei dansatoare exotice. Datorita faptului ca ambii parteneri stau in fund, punctele de srpijin asigura depunerea minima de efort, ceea ce este indicat pentru o partida de sex bestiala.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Soţia lui Mihai Gâdea arată senzaţional! Din fotografii, poţi să juri că Agatha este sora fiicei sale adolescente!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri