Pozitii noi de sex pe care sa le incerci in aceasta noapte! Iti ofera senzatii unice!


Poti renunta la pozitia misionarului! Exista si alte pozitii de sex pe care le poti pune usor in practica!

 

Nu ai nevoie sa-ti cumperi un volum din Kama Sutra pentru a adauga un pic de savoare vietii tale sexuale. Si nici nu trebuie sa fii foarte flexibila pentru a te bucura de beneficiile acestor noi pozitii. Iata ce sa incerci la noapte.
1. Pozitia misionarului inversa- Avantajul este ca iti poti atinge sanii de pieptul lui.
2.
Soldurile in actiune- Poate fi dificil pentru barbati sa obtina orgasm si sa aiba o erectie puternica atunci cand femeia este deasupra, insa picioarele in aceasta pozitie sunt mai sus si astfel obtine stimulare.
3. Lingurita- Ridica-ti un picior si ghideaza-l in drumul spre vaginul tau.
4. Flexeaza soldurile- In aceasta pozitie, tu poti obtine stimularea pe care o doresti.
Ridica soldurile si controleaza miscarea.
5. Pozitia misionarului la 45 de grade- Incepe in pozitia clasica a misionarului, apoi spune-i lui sa se intoarca la un unghi de 45 de grade.
6. La el in poala, cu spatele la el- Esti perfect pozitionata pentru a obtine stimulare in punctul G.
7.
Pe la spate, din picioare- Nu ai nevoie de pat sau de un dormitor pentru aceasta pozitie.
8. Pozitia interconectata- Barbatii obosesc in timpul sexului, in special in pozitia misionarului. In aceasta pozitie pot rezista mai bine.
9. Doggy Style cu suport- Se va simti mai mare iar tu te vei simti mai bime.
10.
In bratele lui, stand fata in fata- Va permite sa va priviti in ochi si sa va sarutati si sa va soptiti lucruri la ureche.
Sursa: prevention.com

Nu ai nevoie sa-ti cumperi un volum din Kama Sutra pentru a adauga un pic de savoare vietii tale sexuale. Si nici nu trebuie sa fii foarte flexibila pentru a te bucura de beneficiile acestor noi pozitii. Iata ce sa incerci la noapte.

1. Pozitia misionarului inversa
- Avantajul este ca iti poti atinge sanii de pieptul lui.2. Soldurile in actiune- Poate fi dificil pentru barbati sa obtina orgasm si sa aiba o erectie puternica atunci cand femeia este deasupra, insa picioarele in aceasta pozitie sunt mai sus si astfel obtine stimulare.3. Lingurita- Ridica-ti un picior si ghideaza-l in drumul spre vaginul tau.4. Flexeaza soldurile- In aceasta pozitie, tu poti obtine stimularea pe care o doresti. Ridica soldurile si controleaza miscarea.5. Pozitia misionarului la 45 de grade- Incepe in pozitia clasica a misionarului, apoi spune-i lui sa se intoarca la un unghi de 45 de grade.6. La el in poala, cu spatele la el- Esti perfect pozitionata pentru a obtine stimulare in punctul G.7. Pe la spate, din picioare- Nu ai nevoie de pat sau de un dormitor pentru aceasta pozitie.8. Pozitia interconectata- Barbatii obosesc in timpul sexului, in special in pozitia misionarului. In aceasta pozitie pot rezista mai bine.9. Doggy Style cu suport- Se va simti mai mare iar tu te vei simti mai bime.10. In bratele lui, stand fata in fata- Va permite sa va priviti in ochi si sa va sarutati si sa va soptiti lucruri la ureche.Sursa: prevention.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri