Pozitii geniale de sex la piscina! Vezi ce trebuie sa faci sa obtii placere maxima!


Sexul la piscina poate fi incitant si provocator pentru orice cuplu, mai ales cand este facut...cum trebuie.

 

Daca ai o piscina proprie sau esti sigura ca nu va vede nimeni, trebuie sa incerci aceste patru pozitii de sex care te vor duce in al noualea cer.
1. Colacul tantric- pune-ti partenerul sa stea intr-un colac, cu picioarele atarnand pe margine. Aseaza-te peste el si apropie-te usor de penisul lui, sprijindu-te cu mainile de umerii lui. Dupa penetrare, misca-te inainte si inapoi. Apa care ajunge la voi prin colac va poate intensifica senzatiile.
2. Sexul pe saltea- Aseaza-te pe stomac pe o saltea bine umflata, la apa mai putin adanca. Partenerul tau ar trebui sa te prinda de coapse si sa-ti impinga penisul catre tine.
3. Imbratisarea- Pune-ti partenerul sa stea pe una dintre treptele piscinei cu picioarele usor departate.
Aseaza-te usorpeste el, cu picioarele pe treapta pe care el isi odihneste posteriorul.
4. Pluta pe spate- Tine-te de marginea piscinei pentru sprijin. Partenerul tau ar trebui sa ingenuncheze intre picioarele tale, cu fata la tine, sa iti ridice pelvisul astfel incat sa plutesti iar el sa fie intr-o pozitie confortabila pentru penetrare.
Sursa: Cosmopolitan.com

Daca ai o piscina proprie sau esti sigura ca nu va vede nimeni, trebuie sa incerci aceste patru pozitii de sex care te vor duce in al noualea cer.1. Colacul tantric- pune-ti partenerul sa stea intr-un colac, cu picioarele atarnand pe margine. Aseaza-te peste el si apropie-te usor de penisul lui, sprijindu-te cu mainile de umerii lui. Dupa penetrare, misca-te inainte si inapoi. Apa care ajunge la voi prin colac va poate intensifica senzatiile.2. Sexul pe saltea- Aseaza-te pe stomac pe o saltea bine umflata, la apa mai putin adanca.
Partenerul tau ar trebui sa te prinda de coapse si sa-ti impinga penisul catre tine.3. Imbratisarea- Pune-ti partenerul sa stea pe una dintre treptele piscinei cu picioarele usor departate. Aseaza-te usorpeste el, cu picioarele pe treapta pe care el isi odihneste posteriorul.4. Pluta pe spate- Tine-te de marginea piscinei pentru sprijin. Partenerul tau ar trebui sa ingenuncheze intre picioarele tale, cu fata la tine, sa iti ridice pelvisul astfel incat sa plutesti iar el sa fie intr-o pozitie confortabila pentru penetrare.Sursa: Cosmopolitan.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Sunt într-o relație de două luni”. Jador, primele detalii despre noua iubită

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Povestea bizară a unei femei care a găsit pe bordul mașinii o sticlă cu apă. Nu i-a venit să creadă când a aflat ce înseamnă acest lucru

„Îi este frică să devină mamă”. Carmen Harra, dezvăluiri după ce Delia a aflat că va avea fetiță

„E artist și tu lăutar”. Jador și-a spus părerea despre Smiley. Cum îl consideră manelistul pe iubitul Ginei Pistol


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele”. Oana Roman, despre cum depășește momentele dificile din viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri