Poveştile „maşinilor de sex” care au înnebunit sute de femei. Cât de potenţi erau, de fapt, Rasputin şi Terente, bărbaţii cu penis de 30 de centimetri


Cei mai focoşi amanţi, cunoscuţi pentru performanţele lor sexuale, au fost călugărul rus Rasputin şi celebrul haiduc Terente. În jurul abilităţii lor de amanţi focoşi, s-au creat numeroase legende, iar organele lor genitale au fost conservate ca adevărate relicve.

Totodată, era căutat şi pentru penisul său uriaş, de aproximativ 30 de centimetri. Chiar soţia lui Rasputin mărturisea, când a auzit de orgiile soţului: ”Are pentru toată lumea”. Mai mult, penisul lui Rasputin a fost conservat în formol de un medic din Sankt Petersburg şi, într-adevăr, este gigantic având şi grosimea încheieturii mâinii unui bărbat.

Haiducul Terente, idolul femeilor

Un alt ”idol” al femeilor de la începutul secolului XX, renumit pentru performanţele sale sexuale deosebite, a fost Terente, celebrul haiduc care bântuia bălţile Brăilea şi canalele Dunării.

Terente se numea, de fapt, Ştefan Vasali, era lipovean la origine şi locuia în satele pescăreşti din zona Brăilei. A lucrat şi în Marina Militară, ajungând căpitan de şlep. Terente s-a apucat de jefuit, după două căsătorii eşuate.

Una în care i-au murit soţia şi copii de ciumă, iar în celalaltă a fost înşelat de nevastă, motiv pentru care o înjunghie.

citeşte continuarea pe pagina următoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Şi-a scos 6 coaste pentru a arăta ca Femeia Fantastică. Dezvăluirile incredibile ale tinerei Pixee

Cat esti de intuitiva?

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

De ce avem ghinion în dragoste? Ce trebuie să faci pentru a alunga neşansa şi să atragi norocul

35 de sfaturi de la o femeie de 100 de ani. Secretele unei vieţi fericite

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 8 octombrie 2022. Află ce zodie primește o propunere de un contract!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri