Poveştile „maşinilor de sex” care au înnebunit sute de femei. Cât de potenţi erau, de fapt, Rasputin şi Terente, bărbaţii cu penis de 30 de centimetri


Cei mai focoşi amanţi, cunoscuţi pentru performanţele lor sexuale, au fost călugărul rus Rasputin şi celebrul haiduc Terente. În jurul abilităţii lor de amanţi focoşi, s-au creat numeroase legende, iar organele lor genitale au fost conservate ca adevărate relicve.

Mai precis, în cartea ”Rasputin: A Short Life”, scrisă de Frances Welch ne sunt prezentate ritualurile sexuale ale lui Rasputin.

"Profetul” ţarului avea ca loc preferat pentru orgii sexuale băile publice. Pleca acolo cu diferite însoţiroare, pe care le poreclea fără ruşine, în plină stradă, ”fata sexy”, ”fierbincioara” sau ”stăpâna”. Se îmbăia cu aceste însoţitoare, care-i spălau organele genitale, urmând, apoi, o adevărată orgie. Rasputin le spunea însoţitoarelor sale ”Te purific, nu te degradez”.

Acesta a fost şi răspunsul dat de Rasputin unei mame revoltate că cele două fiice ale sale l-au căutat pe ”profet” tocmai pentru o astfel de purificare.

Deşi acelaşi autor spune că Rasputin era descris de bărbaţii din vremea lui ca un individ care mirosea ca o capră şi care se schimba odată la şase luni, călugărul ţarinei erau căutat pentru favoruri sexuale inclusiv de femeile din înalta societate.

Chiar în 1916, în seara când urma să fie asasinat, mergea la o prinţesă, Irina, invitat special. Secretul lui Rasputin, spun autorii biografiilor sale, era puterea sa hipnotică, care o exercita asupra femeilor, cu pupile care se măreau şi se micşorau după voia lui Rasputin.

citeşte continuarea pe pagina următoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Şi-a scos 6 coaste pentru a arăta ca Femeia Fantastică. Dezvăluirile incredibile ale tinerei Pixee

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai bune alimente ale sezonului. Uite ce poți consuma pentru a-ți menține sănătatea

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

De ce avem ghinion în dragoste? Ce trebuie să faci pentru a alunga neşansa şi să atragi norocul

35 de sfaturi de la o femeie de 100 de ani. Secretele unei vieţi fericite

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
De ce nu slăbim, deși suntem atenți la ceea ce mâncăm „Stresul ne influențează greutatea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri