Poveştile „maşinilor de sex” care au înnebunit sute de femei. Cât de potenţi erau, de fapt, Rasputin şi Terente, bărbaţii cu penis de 30 de centimetri


Cei mai focoşi amanţi, cunoscuţi pentru performanţele lor sexuale, au fost călugărul rus Rasputin şi celebrul haiduc Terente. În jurul abilităţii lor de amanţi focoşi, s-au creat numeroase legende, iar organele lor genitale au fost conservate ca adevărate relicve.

Potenţa şi performanţele sexuale ale unor bărbaţi au rămas legendare. De-a lungul istoriei, au existat numeroase cazuri de amanţi focoşi rămaşi în legendă. Niciunul nu poate egala, însă, faima lui Rasputin, a lui Terente sau a lui Victor Noir, căutaţi de femei până şi la mormânt.

Viaţa celor trei personaje, considerate adevărate ”maşini de sex”, este bine documentată, iar organele genitale care le-au adus faima au fost şi conservate, stârnind uimirea chiar a medicilor legişti.

Totodată, viaţa sexuală a celor trei ”macho” din ultimii 200 de ani este legendară, sute de femei vizitându-i pentru plăceri în timpul vieţii şi chiar după moarte. Legiştii, dar şi cei care s-au ocupat de biogafiile lor dezvăluie secretele performaneţolor neobişnuite ale celor trei.

citeşte continuarea pe pagina următoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Şi-a scos 6 coaste pentru a arăta ca Femeia Fantastică. Dezvăluirile incredibile ale tinerei Pixee

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

De ce avem ghinion în dragoste? Ce trebuie să faci pentru a alunga neşansa şi să atragi norocul

35 de sfaturi de la o femeie de 100 de ani. Secretele unei vieţi fericite

25 de curiozităţi despre sex la care nu te-ai fi gandit niciodata

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri