Povestea unei femei îndrăgostite: "Prima mea partida de sex în maşină. Cum am păşit pe un nou teritoriu al pasiunii"


Sexul în măşină este una dintre acele fantezii sexuale la care mulţi visam, dar pe care puţini avem curajul să o punem în aplicare. Mi-am spus întotdeauna că este un lucru pe care l-aş încerca...să zicem într-o noapte, la pădure, undeva unde aş fi sigură că nimeni nu ne poate vedea... Dar în veci nu mi-ar fi trecut prin minte că aş fi capabilă de ceva mai mult. Iubitul meu, însă, m-a introdus pe un nou teritoriu al pasiunii, extrem de excitant.

M. şi cu mine eram împreună de doar câteva luni. Suficient pentru a avea încredere în sentimentele pe care le nutream unul pentru celălalt şi suficient pentru că pasiunea să se afle încă la cote maxime. Chiar şi atunci când ne aflăm în public, M. abia îşi putea ţine mâinile departe de mine, iar eu aveam o plăcere desebita din a mă juca cu el şi a-l tachina, în special în momente când îi era imposibil să profite de trupul meu.

Acesta a devenit că un joc între noi, un joc erotic în care profităm de fiecare ocazie pentru a-l înnebuni cu atingeri subtile sau aluzii jucăuşe.

Era o seară de sâmbătă şi ne bucurăm de o cină gustoasă într-un club de muzică live. În timp ce ne bucurăm de concertul de jazz, mâncarea delicioasă şi de compania celuilalt, am început să mă gândesc la ceea ce se va întâmplă între noi când vom ajunge acasă.

Dintr-odată gânduri nebuneşti au început să zboare prin mintea mea. Mi-am strecurat mâna sub masă şi am început să îi mângâi penisul prin pantaloni. La început a vrut să mă oprească, ţînând cont de locul în care ne aflăm, dar jocul acesta îi făcea plăcere, aşa că m-a lăsat să continui.

Profitând de faptul că majoriatea oamenilor erau atenţi la artiştii de pe scenă localului, am continuat să zâmbim jucăuş unul la altul, în timp ce mă bucurăm de excitarea lui că un copil de o jucărie nouă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Nelson Mondialu, casa de la țară: „I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri