Povestea şocantă a Mirelei: "L-am înşelat până a murit!"


Am 30 de ani şi sunt văduvă de câteva luni. Dacă mi-ar fi spus cineva acum cinci ani că o să sufăr ca un câine aş fi zis că bate câmpii.


In articol:

Atunci era vremea când îmi înşelam bărbatul pe toate căile, şi-mi doream să scap din obligaţia numită căsnicie în care eram de la 20 de ani. Azi, când el nu mai e, şi dorinţa mi-a fost îndeplinită brusc, nu mi-o mai doresc şi nu ştiu ce să fac cu libertatea.

 

Când m-am măritat cu Dan eram o fetişcană prostuţă

 

Flatată de interesul unui tip mai mare decât mine cu zece ani, cu o stare materială bună. Am cedat uşor avansurilor lui şi apoi insistenţelor de a ne căsători. Nu fusese primul meu bărbat, dar nici nu pot spune că ştiam cum stă treaba cu sexul şi bărbaţii atunci când am jurat credinţă veşnică unuia singur.

După câţiva ani de căsnicie a venit copilul şi apoi a interventi o răceală între noi. Nu ştiu să zic cauza. Pur şi simplu ne-am îndepărtat. De fapt, a fost mai degrabă o retragere a lui, pentru că întotdeauna el fusese cel care venise spre mine.

Citeste si: Top 4 poziţii sexuale pentru grăsuţe. Încearcă-le fără ruşine!

Citeste si: De ce unora Dumnezeu nu le dăruiește copii?

Iar eu îl urmam, cu mai mult sau mai puţin entuziasm. După ce s-a născut Rareş, parcă Dan şi-a văzut brusc asigurat moştenitorul şi nu-l mai interesa persoana mea.

Sexul nu fusese nici la început unul dintre ingredientele forte ale relaţiei noastre, dar de la răcirea situaţiei devenise chiar o îndatorire pentru amândoi.

Dar, în timp ce în mine fierbeau hormonii tinereţii – aveam abia 25 de ani – în el se stingea dorinţa pentru femeia de lângă el şi îşi canaliza atenţia spre alte lucruri. Şi-a schimbat job-ul, era plecat prin tot felul de deplasări, iar când era acasă abia dacă-mi vorbea.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cum să faci clătite curcubeu? Reţeta simplă pe care trebuie neapărat să o încerci!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri