Povestea cutremurătoare a unei femei care s-a născut cu două vagine: "Unii bărbaţi făceau sex cu mine doar ca să se laude"


O femeie, care s-a născut cu două vagine, dezvăluie într-un documentar la postul britanic BBC3 greutăţile cu care se confruntă din cauza aceste afecţiuni rare, inclusiv perioadele de menstruaţie mult mai lungi şi numeroasele sarcini pierdute.

Nicci îşi dezvăluie povestea în documentarul „Femeia cu două vagine" de la BBC3 şi susţine că partidele de sex o făceau să se simtă o „ciudată a naturii", pentru că bărbaţii nu se simt prea confortabil să facă amor cu o femeie cu două vagine.

„Unii bărbaţii se culcau cu mine doar ca să se laude. Eram ca un trofeu când aflau de anomalia mea ca să zică că au făcut sex cu o fată cu două vagine. Mă simţeam ca o creatură ciudată a naturii", povesteşte tânăra. Această boală a făcut-o să se simtă atât de tristă, încât voia, la un moment dat, să facă şi o histerectomie.

Femeia susţine că prima dată a aflat de această anomalie când avea 17 ani.

„La început ştiam că ceva nu e în regulă când eram adolescentă pentru că ciclul menstrual dura mai mult decât trebuia. Durerea era îngrozitoare şi în timpul ciclului, nu puteam să funcţionez în nici un fel. Doctorul meu mi-a spus că am două utere, două vagine şi două coluri uterine.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri