Poveste reală: "Eram obligată să fac sex până la epuizare şi, apoi, mă băteau"


Deşi am numai 25 de ani pot spune că până acum am trăit cât pentru două-trei vieţi. La numai 14 ani, când colegele mele de şcoală intrau la liceu, eu eram vândută ca o bucată de carne pe piaţa din Italia, unde plecasem încrezătoare că o să-i cuceresc pe italieni cu picioarele mele frumoase.

Povestea cumplită a Roxanei

Paradoxal, după atâţia ani în care coşmarul vieţii mele a fost acela de a îmbrăţişa cu de-a sila bărbaţi străini, am descoperit că mâinile mele fac minuni asupra scalpului lor. Masajul meu de după tuns, spălatul părului sau epilarea pe care o aplic clienţilor mai cocheţi mă fac acum una dintre cele mai solicitate frizeriţe-cosmeticiene, aşa cum eram cândva cea mai solicitată curvă. Iar asta nu mă deranjează. O iau aproape ca pe o răzbunare a sorţii. Pe mine şi pe ei.

sex pana la epuizare

Citeste si: Drogată, bătută până a avortat şi obligată să se prostitueze... din dragoste! Roxana şi-a povestit viaţa de coşmar în ancheta DIICOT

Citeste si: Înainte să fie înmormântat, un copil a deschis ochii, iar toată lumea a început să țipe de spaimă. Care au fost primele lui cuvinte

Citeste si: Un miner săpa în subteran la Ocnele Mari în schimbul de noapte. A avut loc o surpare, iar din adâncuri și-a făcut apariția un cadavru, aproape perfect conservat. Când s-a uitat mai bine, omul a încremenit. „Era chiar el”

Pentru că indiferent de finalul care e aparent fericit, eu încă mă simt vinovată pentru ce am trăit în cealaltă viaţă. În viaţa mea de bucată fragedă de carne.

sursa: eva.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Cea mai norocoasă lună a ta, în funcție de zodie! Când vei da lovitura în 2020

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri