Poveste reală: "Eram obligată să fac sex până la epuizare şi, apoi, mă băteau"


Deşi am numai 25 de ani pot spune că până acum am trăit cât pentru două-trei vieţi. La numai 14 ani, când colegele mele de şcoală intrau la liceu, eu eram vândută ca o bucată de carne pe piaţa din Italia, unde plecasem încrezătoare că o să-i cuceresc pe italieni cu picioarele mele frumoase.

Povestea cumplită a Roxanei

Fuseseră cinci, câte unul în fiecare oraş în care fusesem dusă. Apoi a fost o razie a poliţiei –mai fuseseră şi altele, dar de fiecare dată ei aflau din timp - şi probabil am fost considerată o pagubă colaterală. Oricum eram suficient de folosită, deci se puteau lipsi de mine, de vreme ce prospăturile vin permanent.

sex pana la epuizare

După eliberare am trăit cu certitudinea că urmează executarea mea. Nici acum nu sunt sigură că am scăpat. Până la moarte voi avea probabil această îndoială. Am revenit în România, am fost ajutată să mă stabilesc într-o zonă complet străină şi datorită faptului că tata, omul care mă crescuse până la 14 ani, singura mea rudă în viaţă, murise cu un an înainte, fără să mă mai revadă. Nu mai aveam pe nimeni important, care să merite efortul de a mă reintegra în familia lărgită.

Citeste si: Ea este românca sechestrată, bătută şi violată timp de zece ani de un italian! Mihaela a povestit, în lacrimi, ororile prin care a trecut: "Eram închisă sus, la etajul patru, dar m-a prins exact când mă urcam pe fereastră. Mi-a spus că de la el plec doar

Citeste si: O profesoară a făcut sex cu elevul ei de 13 ani în pauze: „Am început să ne sărutăm și mi-a dat pantalonii jos”

Citeste si: Horoscop special – Începe ZODIA TAUR 2019! Ce aduce NOU senzualul Taur 2019 pentru toată lumea?

Aşa că am luat-o de la zero. Organizaţia pe care nu o pot numi (nu am voie) m-a ajutat să îmi termin liceul, iar acum sunt chiar studentă. Lucrez în acelaşi timp într-un salon de frumuseţe şi visez că peste câţiva ani voi avea propria frizerie

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Cea mai norocoasă lună a ta, în funcție de zodie! Când vei da lovitura în 2020

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri