Poveste adevărată: "Mă culc cu şefii! Cum pot să scap?"


Sunt o fată drăguţă, serviabilă, muncitoare. Poate prea drăguţă şi serviabilă, ar zice prietenele mele, care îmi spun mereu că de la firea asta a mea mi se trag toate necazurile la serviciu. Deşi nu mi-am propus niciodată asta, s-a întâmplat ca la ultimele trei locuri de muncă să mă implic mai mult decât era cazul în relaţii amoroase cu şefii mei.

 Şi de fiecare dată lucrurile au degenerat. Iar atunci când cineva trebuie să plătească pentru asta, cred că nu vă spun o noutate, femeia este aceea care plăteşte sau pierde.

La primul loc de muncă, situaţia a fost aşa: eu aveam 19 ani, abia terminasem liceul, eram tânără, naivă şi dornică să învăţ cât mai multe. Şeful avea 40 de ani, era căsătorit, dar funcţia îl solicita destul de mult încât cea mai mare parte din viaţă şi-o petrecea la muncă.

În scurt timp după ce m-am angajat la acea firmă i-am devenit secretară şi apoi amantă. Nu pot să spun că am fost hărţuită sau constrânsă. Aş fi ipocrită. Mi-a plăcut de el, era un bărbat nu foarte atrăgător, dar avea un spirit dominator. Iar escapadele sexuale cu el aveau un aer extravagant pentru cei 19 ani ai mei. Până atunci fusesem doar cu puşti de liceu.

Nu vă imaginaţi că sunt genul care se îmbracă provocator sau care ţine cu tot dinadinsul să strice casele oamenilor, aşa cum se spune într-o anumită categorie de femei măritate, despre secretare şi amante.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Divorț în Familia Regală! Nu mai este cale de întoarcere

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri