Poveste adevărată: "Mă culc cu şefii! Cum pot să scap?"


Poveste adevărată:

Sunt o fată drăguţă, serviabilă, muncitoare. Poate prea drăguţă şi serviabilă, ar zice prietenele mele, care îmi spun mereu că de la firea asta a mea mi se trag toate necazurile la serviciu. Deşi nu mi-am propus niciodată asta, s-a întâmplat ca la ultimele trei locuri de muncă să mă implic mai mult decât era cazul în relaţii amoroase cu şefii mei.

 Şi de fiecare dată lucrurile au degenerat. Iar atunci când cineva trebuie să plătească pentru asta, cred că nu vă spun o noutate, femeia este aceea care plăteşte sau pierde.

La primul loc de muncă, situaţia a fost aşa: eu aveam 19 ani, abia terminasem liceul, eram tânără, naivă şi dornică să învăţ cât mai multe. Şeful avea 40 de ani, era căsătorit, dar funcţia îl solicita destul de mult încât cea mai mare parte din viaţă şi-o petrecea la muncă.

În scurt timp după ce m-am angajat la acea firmă i-am devenit secretară şi apoi amantă. Nu pot să spun că am fost hărţuită sau constrânsă. Aş fi ipocrită. Mi-a plăcut de el, era un bărbat nu foarte atrăgător, dar avea un spirit dominator. Iar escapadele sexuale cu el aveau un aer extravagant pentru cei 19 ani ai mei. Până atunci fusesem doar cu puşti de liceu.

Nu vă imaginaţi că sunt genul care se îmbracă provocator sau care ţine cu tot dinadinsul să strice casele oamenilor, aşa cum se spune într-o anumită categorie de femei măritate, despre secretare şi amante.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

De ce te doare când faci sex. Află ce ai de făcut pentru a avea, din nou, parte de clipe de plăcere

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Ucisă de iubitul milionar într-un joc sexual extrem. Tânăra a lăsat în urmă un copil care nu are cui să-i mai spună "mama"

“Soţia mea făcea sex cu un alt bărbat. La un moment dat mi s-a făcut rău”. Realitatea cumplită a unui cuplu care nu mai putea să-şi plătească facturile

John Lennon îşi dorea să facă sex cu bărbaţi. DEZVĂLUIRILE cutremurătoare ale lui Yoko Ono despre intimitatea solistului Beatles


DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri