Poveste adevărată: "M-am îndrăgostit de tata şi am făcut sex virtual cu el"


Poveste adevărată:

Când Grig a venit în România, după mai bine de 20 de ani de când fugise în State, a vrut neapărat să-i revadă pe ai mei. Mama şi tata fuseseră colegi cu el la uzina comunistă din oraşul nostru de provincie, şi foarte buni prieteni. Făcuseră şi liceul împreună şi pe vremuri îşi ziceau Cei trei muschetari.

Mama fusese întotdeauna o fire mai rebelă, mai aventurieră, parcă încerca să-i suplinească şi lipsa de iniţiativă a tatei.

Eu aveam 22 de ani când l-am văzut pentru prima dată pe Grig. Nu-mi venea să cred că e de-o vârstă cu părinţii mei, adică avea 45 de ani. Dar era cool, tânăr, sexy, mirosea bine şi avea un umor nebun. Ce mai, mi s-au aprins călcâiele după el.

Revederea cu ai mei s-a lăsat cu petreceri toată săptămâna cât a fost în ţară, cu vizite şi amintiri din tinereţea lor zbuciumată.

Lui Grig nu-i venea să creadă că mama se măritase cu tata, pentru că, zicea el, întotdeauna l-a crezut pe tata prea timid ca să-i spună mamei că o iubeşte.

Ei se căsătoriseră la scurtă vreme după ce Grig a fugit în Iugoslavia, şi n-au mai auzit mulţi ani de el. Ulterior, după Revoluţie le-a telefonat, le-a scris, dar nu a venit niciodată în ţară până atunci. Aşa că acum, la revedere, toţi erau aşa de emoţionaţi că dădeau deseori din râs nebun în plâns de emoţie.

Grig ne-a povestit despre viaţa lui în California, despre mariajul lui eşuat, despre cum a făcut bani şi i-a pierdut, dar că în general o ducea bine, nu se plânge. Avea o mentalitate cu totul diferită de a părinţilor mei. Era ca un om care respirase aer de munte, în faţa a doi asmatici, aşa păreau mama şi tata pe lângă el. Eu eram cucerită iremediabil.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Antonia a povestit cum şi-a pierdut virginitatea şi cum face sex cu Alex Velea

O să intre în pământ de RUȘINE! Ce secret teribil ascunde Andreea Mantea

7 semne că bărbatul tău TE VA IUBI MEREU

Oamenii au început să considere sexul dezgustător. Ce au dezvaluit specialistii

Nimfomania, Sindromul hipersexualităţii, Voyeurismul - tulburările sexuale despre care ne este teamă să vorbim

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 26 februarie 2021! O zodie trebuie să meargă la doctor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri