Poveste adevărată: "Eram obligată să fac sex până la epuizare şi, apoi, mă băteau"


Deşi am numai 25 de ani pot spune că până acum am trăit cât pentru două-trei vieţi. La numai 14 ani, când colegele mele de şcoală intrau la liceu, eu eram vândută ca o bucată de carne pe piaţa din Italia, unde plecasem încrezătoare că o să-i cuceresc pe italieni cu picioarele mele frumoase.

La numai 14 ani, când colegele mele de şcoală intrau la liceu, eu eram vândută ca o bucată de carne pe piaţa din Italia, unde plecasem încrezătoare că o să-i cuceresc pe italieni cu picioarele mele frumoase. Picioare care ştiau cel mai bine să danseze, nu să se desfacă în aşteptarea clientului. Dar n-am dansat nici măcar o noapte în Italia, acolo unde plecasem cu un tip, din dragoste. El a fost primul meu bărbat, iubit şi trădător.

După el le-am pierdut şirul, şi sincer nici n-aş vrea să mi-l amintesc.

Marturii din Iad! Povestea adevarata a Roxanei S. "La numai 14 ani, eu eram vândută ca o bucată de carne pe piaţa din Italia. Eram obligată să întreţin relaţii intime până la epuizare..."

Citeste si: Mărturiile cumplite ale canibalilor care au îngrozit România modernă: „Îmi place să le mănânc sânii“

De fapt multă vreme după ce m-am întors, principala mea preocupare a fost să uit. Să îmi ocup mintea cu orice altceva ca să pot uita prin ce am trecut timp de cinci ani acolo.

Nu de puţine ori mi-am dorit să fi murit mult mai devreme, în primii ani din ăia cinci. Dar pentru că un consilier din organizaţia care m-a ajutat să scap de acolo şi să mă întorc acasă mi-a spus odată că numai cei puternici ajung departe, migrează, înving, am ales să fiu dintre cei puternici. Dacă tot m-am numărat, fără voia mea, în statisticile internaţionale ale traficului de carne vie, atât puteam să fac din proprie voinţă: să supravieţuiesc şi să îmi refac viaţa.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

7 tipuri de sex pentru cuplurile de lungă durată

Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”

Afrodisiac cu efect garantat pentru femei: Spune ce parfum foloseşti ca să afli câte femei înnebuneşti

"Nu-mi pare rău că mi-am înşelat iubitul. Trebuia să fac asta". Povestea de viaţă care te va pune pe gânduri

Povestea cutremurătoare a unei femei care s-a născut cu două vagine: "Unii bărbaţi făceau sex cu mine doar ca să se laude"


DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maria și Andreea de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie! "Dai în mine, dar nu în familie!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri