Piercingul in zone intime, secretele extravagantei estetice. Cat de mult doare si cat costa placerea?


Siguri de efectele pleziriste sau pur si simplu curiosi, tot mai multi tineri apeleaza la infrumusetarea metalica a unor zone la care doar cei privilegiati au acces.

Cardiacii spun „Nu!“

Desi sexologii si amatorii de provocari recomanda aceasta practica, spunand ca efectul este, ca-n reclamele la iaurt, placerea garantata, majoritatea medicilor avertizeaza ca riscurile la care se expun aceste persoane trebuie cunoscute cu necesitate. Sa le luam la mana. Persoanele care se expun la cele mai mari pericole dezvelindu-si zonele intime intru realizarea piercingului sunt cele cu insuficienta cardiaca si cele lipsite de imunitate.

Orice persoana care a suferit o operatie pe cord sau are un defect congenital de inima ar trebui sa faca o vizita medicului inaintea angajatului la salon. De altfel, apriori este recomandat un tratament antibiotic, pentru a preveni o eventuala inflamatie, intrucat inteparea pielii poate cauza o inflamatie a peretului interior al inimii (endocardita). Un grad ridicat de imbolnavire a fost identificat in randul persoanelor cu diabet ori care urmeaza un tratament sub corticoterapie. In plus, este binecunoscut faptul ca persoanele alergice la nichel ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a intra in salonul de piercing.

150 de lei este pretul unui piercing intim. Valorificarea sa depinde insa de fiecare persoana. Intrebarile poate frivole cu privire la efectele, riscurile, confortul si, de ce nu?, efectul pe care l-ar putea avea sunt ridicate, cu deosebit interes, si pe site-uri, si in blogosfera ce se adreseaza cu precadere adolescentilor intru formarea si educarea lor.

Citeste mai multe aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Nu are înălţimea unui manechin, dar Diana Bulimar este ameţitor de sexy în aceste poze! S-a transformat total în ultimele luni! FOTO!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri