Pe culmile plăcerii: 10 lucruri care le înnebunesc pe femei în dormitor spuse chiar de ele


Pe culmile plăcerii: 10 lucruri care le înnebunesc pe femei în dormitor spuse chiar de ele

Preferinţele sexuale ale femeilor variază, de la cele mai romantice, la cele mai pasionale. Unele preferă tandreţea şi atingerile subtile, iar altele iau foc atunci când partenerul preia controlul în dormitor.

După ce au strâns declaraţiile a 1.000 de femei, jurnaliştii de la „Your Tango” au rezumat câteva din cele mai oneste răspunsuri ale reprezentantelor sexului frumos, unele timide, altele mai îndrăzneţe, referitoare la lucrurile pe care acestea şi-ar dori ca bărbaţii să le facă mai des în amor:

1. Săruturi şi iar săruturi

„Vreau să mă sărute uşor, să simt că mă iubeşte şi că mă doreşte”, spune Marta L. „Uneori am nevoie să acorde timp sărutărilor.

Trebuie să îmi demonstreze că mă vrea, într-adevăr”, precizează Faith V. „Să mă sărute pe buze, pe interiorul coapselor, pe gât, să-mi sărute mâna şi să mă sărute în timp ce facem dragoste”, îşi doreşte Michelle N. „Îmi place când mă sărută în public.

Nu îmi plac în mod special aceste manifestări în public, dar vreau să vadă toată lumea că îi pasă de mine şi că sunt specială”, spune Betty C. Sărut-o încet. Las-o să tânjească înainte să îi atingi buzele, dar fii atent la răspunsul ei.

Sărut-o pe obraji, pe gât, pe frunte şi acordă atenţie şi zonelor ignorate de cele mai multe ori, precum spatele. Începe tandru, dar nu te sfii să o săruţi şi cu pasiune.

citeşte continuarea pe pagina următoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să ai orgasm fără să faci sex

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Andreea Marin! Riscă să fie CONCEDIATĂ de TVR

Zodiac CHINEZESC săptămânal 8-14 octombrie 2018. PRIMUL SFAT înţelept pe octombrie!

Bărbaţii cred lucruri trăsnite...despre SEX

Reţeta prăjiturii Sfântului Fanurie (Fanuropita)

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adela Popescu, probleme cu sarcina? Ce a declarat vedeta?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri