Patru tipuri de orgasm pe care trebuie sa le experimentezi! Ultimul dintre ele este cel mai greu de realizat


Fiecare partida de amor ar trebui sa se termine cu orgasm, insa acest lucru nu este intotdeauana posibil, insa este realizabil.

1. Orgasmul clitoridian - fiecare femeie are clitorisul mai mult sau mai putin sensibil, insa este cel mai usor orgasm pe care il poti obtine. Daca vrei sa obtii acest lucru singura, poti apela inclusiv la un vibrator mic si care te va duce pe culmile placerii.

2 Orgasmul vaginal - exista mai multe discutii pe acest subiect, mai ales ca peste 50% dintre femei stimuleaza acest orgasm si doar 30% dintre ele sustin ca au avut parte de stimularea punctului G. In primul rand, trebuie sa localizezi locul cu pricina. Cel mai probabil sa ai un orgasm vaginal este atunci cand partida dureaza mai mult.

3. Orgasmul amestecat - are loc atunci cand femeia experimenteaza orgasmul vaginal si clitoridian si este cel mai puternic dintre toate. Cea mai buna pozitie pentru a experimenta acest tip de orgasm este ca femeia sa stea deasupra, dar si stand in poala partenerului, cu spatele, in timp ce el stimuleaza clitorisul.

4. Orgasmele multiple - se intampla unul dupa celalalt, nu in perioade diferite ale partidei. Studiile arata ca orgasmele multiple sunt posibile pentru unele femei care sunt stimulate continuu. Pentru a experimenta acest tip de orgsm, clitorisul si punctu G trebuie sa fie stimulate incontinuu cu mainile, cu gura sau cu un vibrator potrivit.

Sursa: womenshealthmag.com


Citește și:

Andreea Tonciu, ceartă fără precedent cu Maurice Munteanu! Juratul a articulat-o dur! „Ești prost îmbrăcată”

Horoscop astăzi, luni 21 septembrie 2020. O zodie riscă să se despartă de persoana iubită!

Berna de la Puterea dragostei, decizie incredibilă după despărțirea de Philip! Unde a ales să se mute? „M-a primit”

Cum să ţii chifteluţele după ce le prăjeşti. Secretul care le ţine moi şi gustoase

Sfatul zilei de astăzi, luni 21 septembrie 2020. Gemenii sunt depășiți de situație

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Povestea lui Radu, băiatul cu ochi de înger, care deși trăiește NU există

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri